Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu mai fi trist nabule ca ai luat AV. Nu amana pentru rank, ti-am mai zis azi in game .. Stai calm, eu nu am luat 1 FW si 1 AV si nu am fost ca tine ...? Bine, imi era ciuda ca am mai stat 2 saptamani pentru rank dar asta-i viata ... Treci peste si du-te si culcate ca ti somn.

Noapte buna tuturor. Succes pe maine la scoala/liceu/faculta/lucru si lui @ la gradinita :*

Pwp all :*

Nu sunt trist din cauza unui joc:)) Aveam o stare nașpa ieri. Salut, ce faceți?

Nu sunt trist din cauza unui joc:)) Aveam o stare nașpa ieri. Salut, ce faceți?

Ah, ok nabule. Bine facem, cel putin eu :))) Ma lupt cu 3 rapoarte pe 3 servere daca is nab si nu am avut ce face :)))

Melodia te rog..

P.S Astia care luati AV sau FW nu ma refer la nimeni. Daca renuntati dupa un AV respectiv un FW nu sunteti oameni. Ce daca iti daca iti intarzie rankul cu 2 saptamani un FW. Aia e ai gresit platesti, nu va mai puneti demisiile pentru astfel de prostii.

Poftim

Ba nabz sa stiti ca sunt multumit de prezenta voastra la activitatile de duminica. Tot asa!

@, ce-a facut ma Funk? :)) Ce l-a apucat? ...

@@Cristina, =)) aia e prima chestie pe care am observat-o cand am jucat misiunea aia. Sa vezi in GTA 5 cum e

EDIT: Sef de pagina :*

Edited by GF Infernal

Ba nabz sa stiti ca sunt multumit de prezenta voastra la activitatile de duminica. Tot asa!

@, ce-a facut ma Funk? :)) Ce l-a apucat? ...

@@Cristina, =)) aia e prima chestie pe care am observat-o cand am jucat misiunea aia. Sa vezi in GTA 5 cum e

EDIT: Sef de pagina :*

E prea de tot dacă joacă sormea GTA și o vede pe aia cum mânâncă banana lui îla ? :))

Ce-i cu barfa asta pe voi? :)) Nu mi-am vandut nimic, mi s-a spart contul ca au aflat adresa de email, si Kelton nu face nimic, nu stiu cine v-a bagat in cap ideea cum ca eu imi vand contul :)

Edited by S O R I N A cica

Ce-i cu barfa asta pe voi? :)) Nu mi-am vandut nimic, mi s-a spart contul ca au aflat adresa de email, si Kelton nu face nimic, nu stiu cine v-a bagat in cap ideea cum ca eu imi vand contul :)

Hiu, am crezut că te-ai lăsat :(

mafff ne-a băgat idea asta în cap :))

Te-a bagat cineva in seama? Du-te si canta la alta masa, nu vezi ca plictisesti lumea?

Crezi că nu am făcut poză la ce ai zis? =)))))))))))))))))))

P.S.: Nu mă mai urmări în game că o faci degeaba, doar pierzi timpu :*

Crezi că nu am făcut poză la ce ai zis? =)))))))))))))))))))

P.S.: Nu mă mai urmări în game că o faci degeaba, doar pierzi timpu :*

Sincer sa spun nu degeaba :)) Apropo, cand mergi pe contra-sens se aprind sirenele ;)