Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu stiu cum vom putea face antrenamentul si sedinta avand in vedere faptul ca pe multi dintre noi ne deconecteaza din 5 in 5 minute. Trebuie sa facem cerere de invoire sau vorbiti si pe TS la sedinta?

P.S: Am facut o cerere preventiva in caz ca se vor agrava problemele.

Edited by KeeD

Are cineva vreun keybinder bun?

Poti ajunge sus si fara, eu am fost lider + rank 4 doar cu CTRL+V sau scris direct :)

Junior17 sunt cu ochii pe tine, nu o sa mai duci viata lunga in acest departament. Nu avem voie de nesimtiti si mitocani de 12 care comenteaza aiurea.

Edited by ToVarasu zNoss Praduitorul

@, Sunteti colegi, ce va certati, doamne..

@@junior17, Nu mai fa atata scandal din nimic.

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=21662

@, Isi permite baiatul.

Dati si mie like la ultimul war in maife.

In legatura cu propunerea ta nu sunt tocmai deacord deoarece pentru ce ne-ar mai trebui GOLD vii tu cu o propunere de genul mai vine unul ca sa avem CP permanent fara GOLD asa nu am facut nimic si nu ne-ar mai motiva sa jucam jocul asta daca avem totul intins pe tava. E total parearea nu o baga in seamana .

Asa as vrea sa fie toate fetele -http://uploadimage.ro/1P8H/12784639_805458276250671_44639312_n.jpg

In legatura cu propunerea ta nu sunt tocmai deacord deoarece pentru ce ne-ar mai trebui GOLD vii tu cu o propunere de genul mai vine unul ca sa avem CP permanent fara GOLD asa nu am facut nimic si nu ne-ar mai motiva sa jucam jocul asta daca avem totul intins pe tava. E total parearea nu o baga in seamana .

Asa as vrea sa fie toate fetele -http://uploadimage.ro/1P8H/12784639_805458276250671_44639312_n.jpg

Prietene, tie iti convine sa tot sa stai sa strangi gold pentru CP pentru un amarat de /mp3? Trebuie sa donez ca sa ascult muzica in game, sau ce? Dupa cum stiu toti este in masina radio si este FREE, de ce sa nu fie si mp3ul?

Prietene, tie iti convine sa tot sa stai sa strangi gold pentru CP pentru un amarat de /mp3? Trebuie sa donez ca sa ascult muzica in game, sau ce? Dupa cum stiu toti este in masina radio si este FREE, de ce sa nu fie si mp3ul?

Care ar mai fi farmecul?

Care ar mai fi farmecul?

Care farmec, sa donezi?