Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

zNoss, vad ca ti-ai luat-o rau de tot in cap in ultima vreme. Te crezi prea Dumnezeu. Ti-o spun ca poate asa realizezi. Daca continui asa nu o sa mai ai niciun prieten pe server. Deja astia din ToV nu stiu cum sa faca mai repede sa te dea afara din clan, si acum iti strici relatia si cu colegii de factiune.

Edited by TibiStanciu ToV

Buna seara dragi colegi, oficial, de azi eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa nu existe conflicte intre noi! Spor la rapoarte si sa aveti o seara buna.

P.S.: Un om priceput pe aici la avatare?

Topic inchis pe o perioada nedeterminata!

V-am avertizat ca aici nu este chat de facebook, WhatsApp, etc.

#Daca mai vad o cearta intre voi aici, incep cu sanctiuni.

Buna seara LSPD ! De astazi sunt noul vostru coleg . Cu cativa dintre voi ma cunosc /am mai fost colegi si in alte factiuni.

Vreau sa va urez un inceput de saptamana corect, aveti grija la posthunteri si sper sa ne intelegem bine .

Edited by FlorinG

@@FlorinG, Welcome, ai grija ca la rank 1 o sa ai 5 posturi pe zi minim! :))

Hai ca nici chiar 5 pe zi, dar eu în 4 zile am avut 5x post ??

Buna seara LSPD ! De astazi sunt noul vostru coleg . Cu cativa dintre voi ma cunosc /am mai fost colegi si in alte factiuni.

Vreau sa va urez un inceput de saptamana corect, aveti grija la posthunteri si sper sa ne intelegem bine .

Noroc nab, Welcome ne știm din taxi, lvpd etc, sper sa te simți bine lângă noi și sănătate.

Mda, acum am ajuns și eu acasă după cum am spus în cererea de învoire, sper să ne înțelegi Gigi ca de fiecare dată, am văzut că iar au fost multe învoiri la ședință, îmi pare rău că nu am ajuns...

@, Aproape 5 de cand sunt in lspd am avut vreo 14 posturi si doar 1 fw din ele . :)

@@TerrorMan, Mai avem si viata personala nu doar sa mergem la sedinta, eu am fost la gratar si la 23 am venit...

Buna seara colegi , eu abia m-am trezit. Vreau sa va urez un inceput de saptamana frumos.

@, Nu-i bai, sunt obisnuit cu posturile din LVPD . Multuu :*

@, Mai esti tare in gura? =))

Sa fii banat de un taximetrist este cam nasol. Imi pare rau ca m-am apucat de acest server. Ce sa va zic, daca nu iau unban pe [K]en[J]i va salut cu stima si respect.

Cat de incult sa fii sa zici ca eu in video-urile mele folosesc Renko si in unele faze doar "0.25" secunde, da, vorbele astea le-a spus cel mai experimentat admin in coduri si in mafii care nu a fost niciodata intr-o mafie, Shanker.

Ultimul meu vide, daca v-a placut nu uitati sa apasati butonul de like/subscribe si lasati-va parerea intr-un comentariu.

#[K]en[J]i !

Edited by BlasTKIA

@, Misto avatar, frumos copyraight .

Nu mai posta aiurea ca iar inchide topicu, am invoire sapt asta.

Lol baa, avataru asta nu-i făcut de mine, am postat o cerere pe forum :). Cand intru pe PC o sa-l schimb.