Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La multi ani Dookie!!

Ma mai gandesc.

Ok, e bine si asa, macar nu e un NU. Glumesc :)), cum consideri.

Cum frate sa fie propusi 27 de elevi ai unei clase la scaderea notei la purtarea ca au fugit de la ultima ora, iar 3 capre din acea clasa s-au tras pe fese? =))

Ok, e bine si asa, macar nu e un NU. Glumesc :)), cum consideri.

Cum frate sa fie propusi 27 de elevi ai unei clase la scaderea notei la purtarea ca au fugit de la ultima ora, iar 3 capre din acea clasa s-au tras pe fese? =))

Ma faza cu elevi na... se intampla si la mine cand am mai plecat toti dar nu inteleg faza cu fetele, cum adica s-au tras pe fese? :-??

Edited by F4L Teylo

cum adica s-au tras pe fese? :-??

Am niste colege cam L-) si alea au refuzat sa plece impreuna cu clasa de la ultima ora.

A venit profa in clasa le-a vazut si a zis ca pedeapsa pentru noi ne propune pe restul la scaderea notei la purtare.

A mai si predat doar cu alea 3 in clasa.

Am niste colege cam L-) si alea au refuzat sa plece impreuna cu clasa de la ultima ora.

A venit profa in clasa le-a vazut si a zis ca pedeapsa pentru noi ne propune pe restul la scaderea notei la purtare.

A mai si predat doar cu alea 3 in clasa.

lol ma, dar voi nu sunteti toti colegi? chiar asa? :))

pana mea, noi daca plecam, plecam toti, nu raman 2-3 :|

e total aiurea.. chiar le plac asa mult orele?

Nu stiu daca e placerea de a sta la scoala, :)) e problema de le este frica de ce urmeaza sau de o posibila nota mica.

Sunt genul de persoane care la un 7-8 plang 30minute in fata clasei la geam. :-q

Salut! Ce faceti?

La multi ani, Dookie! Sa ne traiesti!

Pentru ceva de genul am fost propusi si noi pt scaderea notei la purtare, dar directoarea ne-a lasat nepedepsiti :X