Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

* Nick: WhixYCFR
* Level: 65 sau 66
* Rank: 2 (Detective).
* Vechime: 2 luni cam asa.
* De ce dorești să pleci din Police Department?: Nu imi mai permite timpul.

Dupa cum bine stii, cred, in curand voi pleca din tara.
* Cum te-ai simțit în Police Department ?: Foarte bine!
* Sunt de acord că voi sta Civil pentru 1 săptămână în caz că se dovedește că NU am fost membru Police Department pentru minim 2 săptămâni: Nu este cazul.
* Alte precizări?: Pai as vrea in primul rand sa iti multumesc pentru licenta acordata, a fost o placere pentru mine sa fac parte din acest departament unit unde glumele si buna dispozitie chiar exista fata de alte departamente.

Multumiri speciale lui KadirCenk, Infernal, Crazy, Bogdan, maxgay, brate moj zuga_nuba, Tiblerone, $amer$ si evident IonuC.

Kadir - You're a true friend and a great guy. Good luck in future bro, see ya on skype.

Infernal - Un lider minunat care stie ce vrea, sper sa detii functia mult timp de acum. Numai bine !

Crazy - Au fost faine noptile pierdute pe ts, o veni si randu tau, ti-ai dorit mult dar nu a fost sa fie. Multa bafta!

Bogdan - Omu care iti sare primu in ajutor atunci cand ai nevoie, sa auzim numai de bine!

maxgay - Off, nu am cuvinte. Esti unul dintre cei mai importanti oameni pentru acest departament si un model de urmat pentru cei care doresc sa inceapa o noua cariera in aceasta minunata factiune. Numai bine!

Zuga_nuba - Kako si brate moj? You're the boss, don't forget. Good luck!

Tiblerone - Omu' fara limite care ne-a adus tuturor macar zambetu pe buze cand era plictiseala. Succes!

$amers$ - Haha, good luck samer, never give up.

Eh, IonuC - N-am cuvinte, multa bafta maestre!

Succes tuturor am precizat doar persoanele cu care am interactionat mai mult in cadrul factiunii, toti sunteti minunati si va meritati locul.

@ Da'mi univite din panel te rog deoarece nu cred ca voi mai intra, multumesc!

Doamne, sa imi dea cineva edit ca ma fac de ras, cum am putut scrie "licenta" in loc de "sansa" chiar nu stiu unde imi era capul cei drept nu prea am dormit.
Acestea fiind spuse va salut si va iubesc, sa aveti grija!
Numai bine!

@@LS WhixY, baaaaaa, Gigele, astea-s glume ma n**** d**** ? Cine i-a acceptat lu' asta demisia?! Doarme si omu' si cand vine vede un nabet in - :| 'Vezi capac ce iti dau eu tie. Bafta mai departe, nabet.

Neatza LSPD :-<

@, Ce avatar =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Neaţa tuturor!