Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noroc, hai ba frate sa nu mai face asa mare spam, eu m-am potolit, dar voi continuati :)) Poate inchide guess topicu' iar si...cine stie cum trebuie postat ceva imporatant si e topiucul off ca... sper ca ati inteles. Haideti sa nu mai facem asa mare spam. O seara buna! :)

Salut nabs ce faceti ? eu acuma am venit de la munca .. Ne auzim in game :D Ce ziceti de noul meu mod la infernus ? :D:X :X UpyhP0d.pnghzujCMy.jpg

Frumos, frumos!!! Mi-l poti da si mie modu, te rog frumos!

PS: Ce mai faceti ma, ca vad ca faceti spam aici in fiecare zi. Ce sa va zic, succes la +1 si la post-uri :))

Seara buna tuturor. BotysGhytza ii SHAF. Am mai facut rost de 1 post nou .. Al 15-lea :D :D =))) Siiiii, n-am primit nimic nici la asta .. Ca de obicei :))))

Negru ala de @@GF Infernal nu imi da nimic ... Ma iubeste rau de nu-mi da nimic ... =)))))

Ne auzim in game, mai stau sa fac si eu cateva puncte .. poate mai fac rost de niste posturi noi .. Nu stiu ce imi rezerva viitorul :)))

Ceau bajeti ce faceti ?? Eu ca de obicei de la munca :)):)) si bineinteles pe vremea asta ce e mai frumos decat o bere rece la o terasa cu niste mici sau hamsii si privelistea fetelor care au inceput sa prinda culoare :D:))