Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Oooo, da, clar. Trebuie sa reinstalez gta-ul cu totu sa mearga samp 0.3.7.. :| Ca am moduri care nu mai sunt compatibile si mno!! :| Voi, la fel? Sau doar eu sunt fraer? Ca imi da eroare daca bag doar sampu.

Salutare nabs. Sa cititi ce am scris la anunturi.

PS: Vreau 10 +-uri de la fiecare sau va rup :))

Ce vrei tu ma? Nu mai cersi plusuri ... =))))) Poate nici nu vreau sa vin la war, nu ma poti obliga!!! Deci ai face bine sa vorbesti frumos cu noi, poate nu vine nimeni la waru tau si te lasam singur de izbeliste, ce zici? Ne bagam toti invoire/inactivitate etc. si cand intri la 19:50 in Armoury pentru War sa ai socul de a nu vedea pe nimeni .. =)))

Tu ai fi ceva de genul ..: [GF]Infernal: mda ... nu e nimeni la war ... nu-i bai, ma duc acolo io singur sa vad ce pot sa fac ... ma strecor printre aia din pd ... daca vad ca ma omoara careva dau pe /s ca am avut lag :(=))))))

Vezi poate vine Iepurasu la mine in Mai :*=))

Neata tuturor, ne auzim in game cand vin de la liceu, succes tuturor pana la 14:30 !!

Edited by Botys Ghytza

Atentie! In locul antrenamentului saptamanal vom organiza un WAR impreuna cu celelalte departamente (LSPD,LVPD, SFPD vs NG&FBI). WAR-ul va avea loc Duminica (17/05/2015) ora 20:00 in Blueberry. Prezentaobligatorie! Daca nu puteti veni faceti-va o invoire.

Attention! Instead of the weekly training we'll make a WAR with the other departaments (LSPD, LVPD, SFPD vsNG&FBI). The war will take place on Sunday (17/05/2015) at 20:00 in Blueberry. Attending to this WAR ismandatory. If you can't come post a pass request.

Ce mai faceti? :)

Mai are careva nervi ca nu merge KMF si alte moduri utile? :) Mie nu mai imi merge nici ''press M for map'' care ma scutea sa mai intru pe harta sa vad suspectul, dar ce sa facem... update foarte bun. Altceva ce mai ziceti? Bine, sanatosi?

Ne auzim prin game cand mai imi trece din ''suparare''.

Ce mai faceti? :)

Mai are careva nervi ca nu merge KMF si alte moduri utile? :) Mie nu mai imi merge nici ''press M for map'' care ma scutea sa mai intru pe harta sa vad suspectul, dar ce sa facem... update foarte bun. Altceva ce mai ziceti? Bine, sanatosi?

Ne auzim prin game cand mai imi trece din ''suparare''.

Știu băăi :(

Ce să le ceri, și eu foloseam acel mod apăsai pe M și îți apărea hartă, digi informer, multe moduri în cleo, dar nu, acum făcăt mod-uri numai are viața samp..

Noapte buna LSPD, a sosit din nou weekend-ul :)>-YD9i9Gf.jpgB-) Cel putin pentru mine..

Edited by DaX

Hei hei hei, ce faceti??! :) A venit si weekand-ul :| In care trebuie sa invat pentru teze... meh.

Voi ce mai faceti?:) Cu raportul cum stati? Eu am 180puncte. :) Inca putin si fac best, iar... da dupa numai fac ca nu mai am timpu care l-am avut 2saptamani.. :))

Ne mai auzim prin joc, poate :D Are Romanii au talent si.. mno, trebuie sa ne uitam no?

Neata baieti. N-am mai postat de ceva vreme pe aici ... Hai ca era cazu sa mai fac si eu un +1 :))

Ni numa, cum intru si eu in game ... Primesc un mic cadou :))

0xO3Wu2.png

Ne auzim in game!!! :)

Neata copii golasi :)), ce mai faceti?

M-am trezit si eu acum 20minute aporoximativ, mai stau pe forum putin si ne auzim in game. :)

@@Botys Ghytza, Bravo ba pentru rank up. ;) Sa iei down cat mai repede!! =]]

Vezi, cum a zis si Shadow, te ameninta astia cu post, dar nu iti fac. Sau, stii cum faci? Fa ca mine, cand iti spune unu, ''ba iti fac post, ai FW, bafta'' ceva de genu, raspunde-le: ''Ok, fa-mi post, nu imi pasa''. Sa vezi ca nu iti mai face. Adica la mine merge. :))

@@Botys Ghytza, La S.W.A.T o sa iti spuna ca ai post dar nu o sa iti faca :)) GEGE :P

Mersi. Sper si eu .. M-am saturat de 40 posturi la Roads :))))

Neata copii golasi :)), ce mai faceti?

M-am trezit si eu acum 20minute aporoximativ, mai stau pe forum putin si ne auzim in game. :)

@@Botys Ghytza, Bravo ba pentru rank up. ;) Sa iei down cat mai repede!! =]]

Vezi, cum a zis si Shadow, te ameninta astia cu post, dar nu iti fac. Sau, stii cum faci? Fa ca mine, cand iti spune unu, ''ba iti fac post, ai FW, bafta'' ceva de genu, raspunde-le: ''Ok, fa-mi post, nu imi pasa''. Sa vezi ca nu iti mai face. Adica la mine merge. :))

Mersi ba nab. Tre sa incerc chestia asta, nu suna rau :))))