Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Cristina mare naba, da au fost deschise. Eu fac bine.

Edit: Sef de pagina :*

Da de ce eu nabă ? De unde să știu că au fost deschise, am cerere de inactivitate, mai intru și eu câteodată să postez pe aici să văd ce mai e nou =))

EDIT :

Cum arată OldNab prea de tot bă =))))))))

O9n8ZCl.jpg

Edited by Cristina

@@Cristina Lasa ca am vazut multe fenomene care pe [/d] sau in Chatul normal tipau la mine si se cred superiori si in Relitate au un corp si o varsta... nu sunt eu al drq frumos dar in Game nu ma cred superior nimanui (cum fac altii).

11219079_915586825146333_248707071978730

Așa băiat :)), dar tu i-ai văzut pe îia după #cenzurat# ? Omg, deci nu îmi vine să cred, pe cr sau pe mădutzu, etc deci =))

@@Cristina, La inceput credeam ca F4L oTo cauta poze de pe net si le punea acolo dar de unde ca sunt toate poze luate de pe Facebook-ul lor si ca sunt pozele adevarate prea multe fenomene ce sa zic... :)) Nu prea ma haleste pe mine dar face o treaba buna cu #cenzurat# :D

Salutare LSPD, nu am mai postat de ceva timp aici :) ce mai faceti voi, cum merge cu rapoartele? :D

DaniSteptu este cu ochii pe noi deci atetie mare ca #VineCuWarn-uri :)) Sa aveti o seara faina baieti eu am iesti pe afara am factu si eu 125 puncte din care vreo 100 sunt bune restu sut /su magarii alea alea :))

mtyiTMw.png

Gata prietenasi iar bagi vrajeala cu mi-a picat netu =)) Noapte buna.

Edit: Sef iar de confa.

Edited by Capitanul mafff