Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

@@South Zhao,

@,

Voi 3 sunteti pe cale sa luati FW daca mai vad spam-uri de-astea prostesti prin topicul asta.

AVIZ PENTRU TOTI: NU VREAU SA MAI VAD CA POSTATI PROSTII PE LA TOPICUL ASTA. Postati mai rar, nu post dupa post, vreti sa scrieti ceva, dati edit+mention, nu mai spamati cu "Buna", "Salut LSPD" si alte prostii de genul asta. Daca vad ca tot asa continuati, va sanctionez si topicul ramane inchis pentru o perioada nedeterminata.

Edited by AIM TibiStanciu

@@South Zhao, Bafta mai departe fratioare...Tin sa iti multumesc si sti tu pentru ce..Ramanem prietenii si te astept inapoi...Ai fost si vei ramane un prieten bun. :* Iti doresc bafta mai departe.

LsPd, Duminica avem si antrenament si sedinta, iar k idee vreau prezenta maxima pentru acest antrenament..Pana acum nu au fost date sanctiuni, am trecut cu vederea, insa de Duminica se schimba treaba si o sa fie date si sanctiuni..Vreau seriozitate maxima pentru Duminica la antrenament.

P.s Sa aveti un Weekend excelent!

Edited by GigGs11 Legend

Ba, ce nu intelegeti sa nu mai faceti spam cu posturi inutile care nu au treaba cu PD?, nu de alta dar vina o sa pice pe Tibi si el o sa fie sanctionat din cauza voastra, deci incetati.Ce faceti, eu in seara asta am balul si nu am nici raportul facut, abia am 7 puncte si nu am mai avut timp sa intru, pff.@Nabzor e plictisitoare melodia, vorbesti prea incet si te adoarme in pnm.Nu ca as fi eu vre-un rap-er adevarat dar nah la inceput merge cat de cat...Apropo e doar un sfat nu sunt hater, pls nu da FW.

@, în primul rând, nu văd care-i problema ta. Cine te crezi să le spui ce să facă? în al doilea rând, și postul tău este unul inutil dacă e să ne luăm după reguli, nu ai făcut nimic altceva decât să te iei aiurea cu ei, deși postul tău efectiv este 'Ce faceți bla bla'. în al 3-lea rând, am scos-o mai mult pentru mine și eu mi-am luat mare hype pe ea, somn ușor și spor la ascultat manele. Dacă mai faci aroganțe d-astea nebune n-o să mai ai voie să postezi aici indiferent de conținutul postului tău, dacă mă înțelegi.

@, în primul rând, nu văd care-i problema ta. Cine te crezi să le spui ce să facă? în al doilea rând, și postul tău este unul inutil dacă e să ne luăm după reguli, nu ai făcut nimic altceva decât să te iei aiurea cu ei, deși postul tău efectiv este 'Ce faceți bla bla'. în al 3-lea rând, am scos-o mai mult pentru mine și eu mi-am luat mare hype pe ea, somn ușor și spor la ascultat manele. Dacă mai faci aroganțe d-astea nebune n-o să mai ai voie să postezi aici indiferent de conținutul postului tău, dacă mă înțelegi.

Nu vreau sa ma cert cu tine dar ti-am dat o parere cum tu ai cerut, de ce mai ceri pareri daca nu iti convine ca o sa primesti si parti rele?Nu am fost arogant si nu am vrut sa ma iau de nimeni, daca tu le permiti atunci ok, daca tie nu iti pasa de tibi n'are nimic si nu am nimic impotriva din partea mea poa' sa ia 1000 lw.Nah, daca te-a facut sa te simti prost parerea mea atunci scuze, ai sarit cu gura aiurea si cu amenintarile ceea ce nu mi se pare normal din moment ce TU AI SPUS ca vrei sa zicem ceva despre melodie, ce voiai sa zic: o vai esti cel mai bun, continua cu muzica pe care o faci, o sa ii intreci pe subcarpati, doc, cedry2k, bygga.Invata sa accepti si lucrurile bune si cele proaste, nimeni nu s-a nascut sa fie lider.

Neata copilasi mici si copilasi mari si bla bla .

Bagati o ureche si dadeti-va cu parerea daca nu cer prea multe

Suna bine boss , la partea cu "Haida bla bla" dai putin impresia ca ramai fara aer si incearca sa canti umpic-umpic mai tare si iti iese gemu prea bine dupa :* Ai flow ,lucru care conteaza cel mai mult,restu' le rezolvi foarte usor

E o parere , daca nu-ti convine da-mi ban...pe rpg2 :))

Edited by Ripulica