Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti. Sper sa nu va supar ca fac un post aici insa vreau sa va arat o propunere care ne-ar ajuta pe toti membrii departamentelor. Sunt sigur ca si voua vi s-a intamplat macar o data sa aveti dubii daca un player are in /mdc wanted + cop attack (no drept) sau cop attack + wanted (drept). Aveti propunerea mea mai jos. Sper ca nu v-am deranjat prea mult cu acest post. Pana la urma este spre binele nostru zic eu. Noroc!

http://forum.b-zone.ro/topic/325459-propuneri-diverse/

Sa aveti o noua saptamana cat mai buna. Praduitorilor.

Mulțumesc domnule sergent znoss.

Probabil Lieutenant.

@, Bafta mai departe si mare atentie data viitoare.

Va rog sa cititi Anunturi Importante! / Please read Important announcements!

Edited by GigGs11 Legend

Bafta LSPD, un coleg de clan mi-a dat un timecyc pentru inlocuitoru ala de sandbox, si aparent e ilegal. Vă iubesc, cei mai tari <3

Ba Mihaita, nu pot sa cred, imi pare foarte rau ca pleci.. Esti un baiat de nota 10 si ne faceai tot timpul sa ne simtim bine.. Bafta, aiurea cu modurile astea :(

Ba Mihaita, nu pot sa cred, imi pare foarte rau ca pleci.. Esti un baiat de nota 10 si ne faceai tot timpul sa ne simtim bine.. Bafta, aiurea cu modurile astea :(

Meh.. asta e. Poate reușesc să mă fac de unban, că a fost un ban cam aiurea, nu aveam niciun fel de avantaj. Mie nu mi-e de ban, chiar nu mă interesează, mi-e de faptul că îmi dau peste cap tot LOG-ul.. și mai mult decât atat, mi-e teamă că îmi iau adio și de la lspd. Mulțumesc frumos dacă tu crezi asta. Am făcut cerere de unban, aștept raspunsul unui admin...

@, Nu o sa iei unban, asa am patit si eu stai calm..

Cu ocazia ca am intrat in LSPD, doresc sa va urez un trai cat mai lung aici si as vrea sa va rog sa imi dati si mie un like, subscribe daca doriti bineinteles la acest video.