Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acesta este ultimul meu post aici, nu mai merita sa stau imi pare rau ca mi-am pierdut 105 zile aici, ca sa fiu bataia voastra de joc.

Ajunge un rank 1 sa comenteze, da-o incolo de treaba.

Niciodata nu va mai fii precum era pe vremea lui Tibi.

Ce faceti praduitorilor? La raport cu voi. Eu l-am terminat :)) si nu numai, am 250pct, nu sa ma laud, doar zic.

Ma bag acum in pat, frumos, ma uit la Euro Romania-Franta, ma uit sa vad cum ii umilesc pe ai nostri :)) O seara buna va doresc.

Gabita2000, nu inteleg ce vrei sa faci am zis ca dau eu test cu nomercy maine. Tu dai si ii lasi pe toti sa treaca, pai nu se face asa, este deja nesimtire. Macar da-i edit sa dau eu cu el maine cum vorbisem.

Pai ti-am zis tie ca dam maine, sunt sigur ca te-a trecut pe pile cum face el.

@, K idee voi rank 5 nici nu prea aveti voi sa dati teste SWAT..Dupa cum sti de pe vremea lui TibiStanciu, doar rank 6 dadeau teste, ca am zis eu printre ca puteti si voi, aia e altceva, dar nu sta sa scoti niste `perle` pe gura aici la discutii aiurea.Eu ti-am zis pe server acum 2 seri si iti repet pentru ultima oara sa termini cu astea.

@, K idee voi rank 5 nici nu prea aveti voi sa dati teste SWAT..Dupa cum sti de pe vremea lui TibiStanciu, doar rank 6 dadeau teste, ca am zis eu printre ca puteti si voi, aia e altceva, dar nu sta sa scoti niste `perle` pe gura aici la discutii aiurea.Eu ti-am zis pe server acum 2 seri si iti repet pentru ultima oara sa termini cu astea.

TibiStanciu zicea si ca vrea sa schimbe testul S.W.A.T. pe la sfarsitul carierei sale, poate ar fi cazul se ne gandim la aceasta idee.

@@GigGs11 Legend,Da, dar treaba e ca eu i-am zis ca dau cu el si se baga gabita aiurea, sincer e naspa pentru mine, din momentu ce am promis in lucru, nu uita ca si rank 5 e din administratia factiunii. Daca vrei putem concepe un test nou SWAT si niste testeri care pot face diferenta.

Edited by zNoss ToV

@, O sa fac un nou teste swat cu o lista de membrii care pot da test swat, insa nu acuzam membrii aiurea..Asta e a dat, a dat, nu trebuie neeparat cu tine..Subiect Inchis!

Eu zic sa venim fiecare rank 4-5-6 cu propuneri intr-un PM, astfel incat sa ne putem combina ideile si sa iasa ceva cat mai bun. Plecam de la idee de baza si adaugam fiecare cate ceva. Dar sa nu mai fie test de arme ca nu prea ajuta cu nimic in momentul de fata membrii de rank 2-3, doar de la rank 4 in sus poti sa folosesti armele pe suspectii fara drept.

Am facut eu un test swat, sper sa va placa, l-a postat gigi in topic.

Cand esti taximetrist si mergi la spawn civili

https://www.facebook.com/radudj.ro/posts/10210056910518857

Cam asa e :)).

P.S: Rapoartele apar cu o saptamana intarziere, cei care ati intrat saptama trecuta, o sa va puteti vedea rapoartele saptamana viitoare.

Edited by Burrows S4F

Acel moment cand Gigi vine cu Mercedesu' la agatat.

ABmoWuJ.jpg

glHkFzf.jpg

Edited by zNoss ToV