Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

"uelcam" si "helau: :)) noilor veniti :X nu am prea avut timp de forum ... dar uite ca am reusit sa-mi fac timp si pt asta :X sper sa ne intelegem super bine impreuna :X

ce mai faceti ? cum merge treaba ? wanted , ticket, arresturi ? :> :X eu unul ma descurc destul de bine :X

Welcome celor noi acum va salut si pe voi cei noi poi uite ticket nu prea am ce sa dau prin ls asa ca ma mai duc cateodata dupa infractorimai dau wanted si apuc sa dau si ticket in timp ce is dupa infractori mai fac skill si la detective sper sa nu se supere ionuc

Salut baieti, am ceva pentru voi de la mine si de la edi, un program cu 15 poziti de cameri , cand conduci apesi v si se schimba camera in 15 modele diferite, una arata volanu masinii care e cea mai super. Descarcati Programu si il deschideti iar in Game apasati tasta * si va apare sus enabled. iar apoi v-a selectati pozitia prin V.

P.S: Nu inchidrti programu, altfel se inchide si camera.

Download

Asa apare camera 151xk1oed8snqfeki2lw73.png

Bine fac, ghezby. Mah bucur ca te-ai razgandit si ai ales sa fi in continuare alaturi de noi, in pd. Niciodata nu renunta usor la un lucru pe care ti lai dorit foarte mult. Si eu ma gandeam sa imi dau demisia, cand avea rank 1 ca nu puteam /arrest, dar miam dat seama la timp ca ii o prostie sa renunt la ceva tot dintr-o prostie. Parerea mea ii sa numai zici nimica catre sh00t, iar dak va mai zice el ceva F8 si vb cu ionuc ce e de facut.bafta.

si eu pe aici postam Ticketurile si Wantedurile :X voi ce faceti ? cum merge cu wanteduri,ticketuri,arresturi ? :X:X ziceti-mi si mie filme comedii misto k n-am ce face pls :|

Buna. Ce mai faceti?

Va rog sa ma scuzati ca nu pot intra pe server azi, dupa cum am zis, deoarece sunt la un concurs de fizica si abia maine ajung acasa.

Inca ceva: ionuc sia dorit sa numai avem multe posturi, dupa cum am vazut saptamana asta, numai avem asa multe. Cu aceasta ocazie maine ,,dau de baut''!

Succes! Sa ne auzim cu bine!

Buna. Ce mai faceti?

Va rog sa ma scuzati ca nu pot intra pe server azi, dupa cum am zis, deoarece sunt la un concurs de fizica si abia maine ajung acasa.

Inca ceva: ionuc sia dorit sa numai avem multe posturi, dupa cum am vazut saptamana asta, numai avem asa multe. Cu aceasta ocazie maine ,,dau de baut''!

Succes! Sa ne auzim cu bine!

DanieLSipos retrageti cererea de demisie, NU VEI REGRETA!!! iar cele 1001 de motive te ajut eu sa scapi de ele, diseara cand intru in joc. Parerea mea, mai ramai in pd :D . Tu alegi cheia e la tine.