Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut! Ce mai faceti?;) eu fac foarte #cenzurat# (ca nu ma pot juca samp :)) ).

@cr1spy & crystyanos mai bine puneti si voi bancuri despre altceva pentru ca in comunitate poate sunt membri si din ''Oltenia''... puneti de exemplu despre unguri (aia si daca ne viziteaza forumu nu inteleg romana :)) )

ps: pe Ion il opreste un politist pentru ai da o suma de bani ca a condus regulamentar;) la care el zice:

-Multumesc domnule politai, cu bani astia o sa imi iau si eu carnetu... la care maicasa intervine si zice:

-nu'l bagati in seama, domnle politai asa vorbeste el cand e beat... bunicasa din spate, surda find nu aude ce au vorbit ceilalti si zice:

-vam zis eu sa nu venim cu masina asta furata... din porbagaj se aude o voce:

-mai avem mult pana trecem vama?

oooooo sal sal flavius bun venit fostul meu leader(taxi) stii cand te-ai suparat(ma rog ai zis ca nu iti plac aia care stau 1 saptamana si apoi pleaca :-" ) ca am iesit din taxi sa vin in pd :)) kaiac te astept si pe tine :D

Edited by crystyanos

Ce fac baietii ? :> eu trebuie sa merg la un concurs si akm ascult niste muzika sa imi revin :)):X ador muzica techno \:D/

Edited by ghezby