Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

;)) cica sa numaram pana se deschide serverul:)) ...

Corect spus mai bine mai putini dar buni decat multi si prosti;) ... Maine ajung si eu acasa:x sa joc sa:mp 12 zile fara oprire:)) , pana atunci bafta!

Salut ! :D

Deabea am venit de la scoala...

Ieri nu am putut intra deoarece aveam un lagi mens :| scriam ceva si aparea dupa 10 secunde :))...iar astazi e serverul inchis.

Cr1spy cum naiba ma te-a dat cu capul ? Scuze dar ma apucat si rasul =))

Edited by dRaXx0r

omg ce nasol e pentru cr1spy ai grija ce faci ityi dau un sfat: -pune o moneda saui lingura rece pe cucui sau hematon :)) am patit si ru dinastea credema sunt super grave pe mine nuy ma impins nimeni m-am impins eu singur si am dat ditai capu de asfalt se uita lumea la mine si la cucui meu :)) zici ca eram tovarasi :X sper sa dea drumu la b-zone

sper sa te faci bine si sa nu fie grav..

lol v3rsus:))..si io odate mergeam si aveam sapca si ma uitam in jos..ma duc ma duc si numa vad ca dau cu capu de stalp:)) asa se uita lumea la mine..:)))

Edited by fLaViUs

Acum incerc sa imi tin echilibrul.Deci pur si simplu ma rezemam de perete si el ma luat si ma dat cu capu.Ca iam dat dupa aia un pumn in burta de a urlat e alceva :)) .Culmea e am simtit 10 minute..a disparut iar apoi in ultima ora ma apucat durerea,adica dupa vreo 20 de minute.Ma duc sa mananc si sa mai vad.

V3rsus nu ai zis ca erai cu mine in echipa? :)) in fine :D

Edited by Cr1spy

pai sunt cu tine in echipa cr1spy :X nu te las eu poe tine :)) nus bulangiu totusi e 1-1 contra lu ratonu ala zi ca a zis v3rsus sa-si dea un capac :)) sau dai tu idn partea mea de3pinde cum vrei

nu intelegi ionuc la pus pe cr1spy sa aleaga un coechipier si m-am oferit eu nu vreau sa te superi pe mine dar eu debea intrasem si cr1spy numai avea coochipir si ma ales pe mine daca ma pune ionuc cu alcineva ma duc ma inteleg bine cu oricine :X mai ales cu tine cr1spy

flavius terog frumos imi faci si mie o semnatura ca vad ca te pricepi as vrea sa fie cu o masina :X daca se poate

flavius terog frumos imi faci si mie o semnatura ca vad ca te pricepi as vrea sa fie cu o masina :X daca se poate