Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sunt aberatii , incercati si voi din cand in cand alte servere , sa vedeti cu ce se mananca , numai masinile sunt personale , restu (avioane , moto , boats etc. ) nu . Este prea mult spam , ce incercam sa doboram.. ? Va asigur ca nu intram in "guinness book" daca asta v'ati propus . Haideti sa incercam sa vorbim aici problemele importante , nu vad scopul "ma duc sa mananc ! /// AlocL? //// Da? /// etc." Haideti sa incercam intr'un reply sa cuprinda cat mai multe informatii , nu vreu sa ma credeti un "exagerat" dar vreu sa ne aprecieze restul membrilor din comunitate , prin activitate si curatenie la topicurile noastre. Multumesc pentru intelegere.

Alc0 , de la inceput de cand am intrat in Police Departament ai avut ceva cu mine , m-ai luat peste picior , m-ai tratat ca un gunoi , am hotarat sa nu iti mai bag in seama "expresiile" adresate mie , dar imi ajunge si mie , daca tie ti se pare ca , daca , vreu sa fac din Topicul: Police Departament un lucru frumos , aranjat , pus la punct .. sunt impotriva voastra , atunci iarta'ma .. te respect ca, coleg, dar nu imi cere sa iti ascult aberatiile .

!!! Bancuri despre politistii (putin cam rautacioase):

1. Doi politisti patruleaza competent intr-un orasel prafuit de provincie. Unul dintre ei gaseste o oglinda. O ia de jos, o priveste si zice:

- Ba, fraiere, uite o poza cu mine!

- Ia da-mi-o si mie! Ha, ha, ha, ce fata de prost ai!

2. Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba:

- Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta serviciu?

Politistul super excitat:

- Sefuuuu' ..am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate. S-au stins luminile si o voce a strigat:

- "Sa se dezbrace doamnele!".

Dupa cateva minute, din nou:

- "Si domnii sa se dezbrace!"

Imediat aceeasi voce a strigat:

-"Si acum ... la lucru!"

- Si ???!!!

- Si eu intr-un sfert de ora am ajuns...!!!

3. Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe.

Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, vazind ca totusi nu poate sa scape de politist, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta.

Politistul se apropie de masina si spune:

- Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci.

Tipul se gandeste putin si raspunde:

- Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi!

4. Un politist ii face cadou sefului o vaza de flori. Intra la sef in cabinet si o lasa pe birou, dar cu gura in jos. Vine seful, vede vaza, o examineaza si constata:

- Ia uite la asta, imi face cadou o vaza defecta. Pe unde dracu' sa bag florile, ca e astupata!

Si dupa ce o ridica:

- Si mai are si fundu' spart!

5. O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba:

- Si dumneavoastra sunteti ranit?

- Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...

Nu te-a obligat nimeni sa citesti.Cand vezi ca postez eu sari peste.E asa greu?

EDIT: M-am legat de tine pentru ca stiu cine esti si ce iti paote mintea.

EDIT2:Nu te mai da destept.Tu incerci sa pair mai destept decat esti,dar caca maca...nu iti iese.Stai la locul tau si lasa-te.

Edited by ALc0oliC

unde sunteti acolo?

Crystyanos , de la skatepark cand o iei in sus spre GSLS , undeva pe stanga este o cladire ( Business - Phone Company ) cred , acolo sunt realizate pozele , dar din cate stiu acolo nu se poate intra decat cu admin rank3+ , Thomas si Mastertrap le-au teleportat pe cele doua Ammy si Diaa pentru "discutii intime" , dar i'am intrerupt noi muhahahawa

Tu esti prea inteligent ma.Du-te altundeva.

Nu tu extesy...alalalt

Si ce e cu asta?:))Tazzmania e de la noi din factiunema...dar tot impotriva noastra e...

Nu ma deranjeaza posturile facute de tine , ma deranjeaza posturile care imi sunt adresate .(Subiect inchis , am dat prea multa importanta acestui subiect "eu")

@ Alco0: Ce imi poate capu ? Nu ai de unde sa ma cunosti .. nu am intrat in PD sa ma cert cu oameni care .. ma abtin de la comentarii am intrat sa ma distrez alaturi de prieteni nu sa iti indur tie toate jignirile.

@ Alexandru: Cu tine nu am avut nici o tangenta , deci nu stiu de ce ma consideri asa .

Edited by TazZmAniA

lol , ce ii aici ? parca era vorba de "Discutii intre membri -Police departament " nu cearta intre membri police departament

app:

Am venit si eu cu cateva filmulete ,sper sa va placa [imi cer scz pt numele lor ] copy paste ca nush dc nu merge

cva cam dureros dar :P

Deci asta o ador , ii faza fazelor =)))))

Nush cat de adevarat ii ...

Cam atat sper sa va placa :D

Edited by Al3xia

Nu mai pot de ras...Ala care bea din fiola e penal rau :))

Edit: Bai...inteligentule(vorba lui puia).Azi nu ti-am zis nimic.ai venit tu sa faci ordine la discutii.

Edited by ALc0oliC

Mie imi place rau aia cu ala de bea din Fiola ,cat de tare e, Alc0 sa-ti mai amintesc 2 dialoguri:

"-Am rr sultanu fericit?

-Eu stiu daca ai fost fericit cand l-ai rr?"

"-Alc0 ce faci cu heliu?

-Cu heliu umfla baloane"

Numai mie si lui Alc0 cred k n-i se par amuzante si stim de ce =))