Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sal all.Va las un mesaj de la tara;)).

ce mai faceti?

Ionuc sa stii ca la plangerea facuta de Fiesta aveam dovezi clare ca avea Nos, iam luat carnetul+amenda , a luat wanted pt neplata amenda. Mi-am facut raportulsi toate pozele le-am sters. Asta saintamplat luni-marti,el mi-a facut post vineri sau sambata .

Bafta colegi! Ne auzim luni.

Sal all.Va las un mesaj de la tara;)).

ce mai faceti?

Ionuc sa stii ca la plangerea facuta de Fiesta aveam dovezi clare ca avea Nos, iam luat carnetul+amenda , a luat wanted pt neplata amenda. Mi-am facut raportulsi toate pozele le-am sters. Asta saintamplat luni-marti,el mi-a facut post vineri sau sambata .

Bafta colegi! Ne auzim luni.

Ok Sapty.

Bafta.

Distractie placuta.>:D<<'>

Buna seara PD nu stiu daca am postat corect dar as avea o rugaminte.

Vreau sa devin avocat si rog pe cineva sa imi dea accept.

Cum am mai citit la voi pe forum este corect ce ati spus ca majoritatea nu dau accept lawyer pentru ca ar fi prea usor pentru playeri sa iasa din puscarie, dar chiar asta este jobul de avocat, bineinteles pt o suma care nu oricine isi permite.

Atunci cand nu voi indeplini corect functia de lawyer imi voi da demisia, dar stiu ca voi face o treaba buna din acest motiv va cer ajutor.

Astept un raspuns de la voi pozitiv sau negativ!

Cu respect,

TuningMaster93

Buna seara PD nu stiu daca am postat corect dar as avea o rugaminte.

Vreau sa devin avocat si rog pe cineva sa imi dea accept.

Cum am mai citit la voi pe forum este corect ce ati spus ca majoritatea nu dau accept lawyer pentru ca ar fi prea usor pentru playeri sa iasa din puscarie, dar chiar asta este jobul de avocat, bineinteles pt o suma care nu oricine isi permite.

Atunci cand nu voi indeplini corect functia de lawyer imi voi da demisia, dar stiu ca voi face o treaba buna din acest motiv va cer ajutor.

Astept un raspuns de la voi pozitiv sau negativ!

Cu respect,

TuningMaster93

desigur ca stiu la ce raspuns sa ma astept, dar eu incerc :)

Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

uuuu mmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggggggg

ggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvvvvvvvvvvvvvvvvvv

vveeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuu