Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Damn :| cei ma cu advertismentul ala ?:| eram la vama si nu mai stiu pe cine oprisem si s-a urcat ala pe masina mea si am dat inainte si deodata a intrat in masina :| nici nu am vrut ! lol nu as face asa ceva :| si acum am si un avertisment .. deodata a intrat in masina si nici nu mai aveam cum sa dau masina dupa el :| damn X(

Si nu m-am dat jos din masina pt a nu lua kick ci pentru a da masina dupa d3nys ca nu puteam sa misc masina :| lol ma

Edited by dRaXx0r

da ma te cred dar din ScreenShot asa reiese si nu pot sa nu dau nimic...ca aia fac post ca nu am luat decizia corecta vedeti de asta ziceam sa faceti SS si sa lucrati in 2 tot timpul sa aveti martor sincer credema ca nu am ce sa fac :(

Da ma dar eu eram singur acolo.. am zis sa vina cineva.. dar nimic ! Acum eu m-am ales cu un fw :|, ce fac ? nue din cauza mea :| cred ca a fost un bug, ala era pe masina si am dat inainte si deodata a intrat in masina ! nu era sub ! M-am dat jos sa imping la masina ca nu puteam da inainte sau inapoi.. si am incercat sa imping dar nu am putut ! Nu ati vazut cand am zis "omfg" ca nu puteam sa imping :| nu aveam intentie rea.. Fie acum.. m-am ales cu un fw degeaba..