Jump to content

LS Police Department - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

:| Cum sa nu imi faca nimica la cont? Aseara imi da sms 'deci nu te tine sa iti dai relog' si mi-am dat pt ca atunci cand mi-am dat changepassword a aparut o poza' aiurea.. :| Asa. Intru... Civil, ma pun cu tv pe ionuc, si imi da Invite, din nou, acum cand vin de la scoala, sunt Civil.. :|

Lol :| Ionuc, Lexutzu imi tot face ceva la Cont. :| Mereu cand ma loghez is civil :|

WTF? :|

Am exact aceasi problema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit: Si Mr.Lexutza ma intrebat inainte cu vreo 10 minute sa apara problema: Ted, ce ai face daca te-ai trezi dintr-o data civil. Si eu i-am zis: Termina cu glumele sau asa ceva. Si chiar s-a intamplat...

Edited by BigT3

Am exact aceasi problema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit: Si Mr.Lexutza ma intrebat inainte cu vreo 10 minute sa apara problema: Ted, ce ai face daca te-ai trezi dintr-o data civil. Si eu i-am zis: Termina cu glumele sau asa ceva. Si chiar s-a intamplat...

Mda. Eu cat am zis ati ras de mine.. :))

Salut colegi.Nu ne-am mai vazut de mult timp...nu prea am avut timp sa intru ca este cam greu cu scoala si am si niste probleme asa ca pentru o perioada de timp nu o sa pot intra.Pana atunci bafta la wanted o sa va simt lipsa :)

PS: ionuc te rog frumos sa te uiti la topicul inactivitate si sa raspunzi :)

Edited by Pa1