Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Eu unu nu cred ca mai facem nimic,e 20:20 deja...daca intarzia intarzia 5-10 minute,nu 20,are si el treaba/probleme in RL ! Ce sa facem acum...

Acesta este ultimul meu post in acest topic.Sunteti cei mai tari cei din vechea garda.Cei noi nu am apucat sa va cunosc.Sper ca intr-o zi sa ma intorc si sa facem iar echipa.

Salutarre!

Special Agent in Charge DaanuT

Acesta este ultimul meu post in acest topic.Sunteti cei mai tari cei din vechea garda.Cei noi nu am apucat sa va cunosc.Sper ca intr-o zi sa ma intorc si sa facem iar echipa.

Salutarre!

Special Agent in Charge DaanuT

Bafta, sper sa fii acceptat si sa treci testele, in rest ne mai auzim pe undeva.

Nick: Piticul

Level: 53

Rank: 6

Vechime: aprox. 400 zile

De ce doresti sa pleci din FBI?: motive personale

Feedback. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit? Schimbat nimic, imbunatatit.. mersul pe suspecti

Alte precizari?: Nu-mi sta in fire sa demisionez, mai putin din FBI unde am stat un an si ceva.. De cand am intrat in FBI am stiut ca voi sta mult, fiindca membrii erau foarte intelegatori, te ajutau.. nu purtau ura pe tine.. Este o factiune de exceptie, imaginea FBI este una buna cred eu.. 2 lideri intr-un an si 4-5 luni.. e ceva greu de facut. Nu am nimic cu noul lider ([F4L]Klaudiu), nici cu vechiul (Robotiquis) dar mi-a venit momentul sa ma retrag si eu din departamente. Un motiv ar fi plictiseala.. sa stai un an intr-o factiune e ceva bun, membru de elita, alea alea dar aduce si plictiseala si dorinta sa incerci ceva nou(alte factiuni). Imi pare tare rau ca fac aceasta miscare, dar trebuie. Aici mi-am facut multi prieteni.. am cunoscut playeri de exceptie.. Robotelul(de tabla), Bullz008(defapt e 007), R.R(ambo), Huliganii(adminul), 0nly.Asul(-), alx.SHTI(car dealer), edusca(cu o | o), Valycena(nab), Pypp(p@@@), Anna(:) ), Alex(masinute), Rusko(fomistu'), skillZ(e skillat rau), JustThink(maimuta), [DGS]icstasyy(TF2 lover), empty.mdy(englezu'), BlueAngel(Altu' care iese de 5 ori), Bluer(idem), [v1p3r](am datorii la el), GhostX(Mr.Costita), Daanutz(cel din vacanta mare), DooMaster(andreea esca), 0merta(0mul), Elle(:) ), Yusuf(intra de n ori), Bestial (bestia), Volksbank(banca pt locuinte), Tom.Hagen(Tom si Jerry).. etc. Nu vreau sa se supere nimeni pentru miscarea asta, dar viata merge in continuare. Mult succes in continuare, sa faceti o treaba buna! P.S: Tancul ramane sub propietatea mea. Sper ca o sa mai pot sa va vizitez pe la discutii :)

Nick:DaanuT

Level:31

Rank:4

Vechime: (cat ai stat in factiune?):Aproape 6 luni,

De ce doresti sa pleci din FBI?:Hitman

Feedback. Ce ar trebui schimbat sau imbunatatit? -

Alte precizari?:Saluttare!

Plecati ma? Raman cu Shti, R.R, Anna si EuSelf [mai vechi zic] .. Nu pot sa va urez decat bafta, sa fiti acceptati la teste si sa treceti la viitoarele faciuni [daca veti mai avea], si sa fiti cuminti. Imi pare nespus de rau ca iesiti din FBI ...