Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata, neata FBI.

Am trecut p'aici sa va salut, sa va intreb de viata xD Sper ca nu va suparati. Si daca va suparati, asta-i viata.

Cum mai merge treaba, directorilor? xD

La multi ani membrilor ce poarta numele de Mihai sau/si Gabriel.

Ne pare bine ca-ti mai amintesti si de noi... :))

Vad ca deja ati navalit aici... Vreau sa va spun ca nu mai vreau sa vad (cel putin eu) reply-uri aiurea, pentru ca e jenant. Unii isi doresc in FBI mult si dupa ce intra la discutii se crucesc. Daca suntem o factiune civilizata, asa sa ramanem pana la capat.

<marquee>La multi ani sarbatoritilor!</marquee>

Buna dimineata agenti !

Sunt putin dezamacit datorita faptului ca prea am putut intra pe servar datorita tezelor / proectelor pentru liceu , insa pot spune ca azi am o zi usora si voi putea intra

Welcome celor noi in F.B.I

Buna dimineata agenti !

Sunt putin dezamacit datorita faptului ca prea am putut intra pe servar datorita tezelor / proectelor pentru liceu , insa pot spune ca azi am o zi usora si voi putea intra

Welcome celor noi in F.B.I

Forma corecta: :)))

Buna dimineata agenti !

Sunt putin dezamagit* datorita faptului ca nu* (negatia) prea am putut intra pe servar datorita tezelor / proictelor ("i" nu "e") pentru liceu , insa pot spune ca azi am o zi usora si voi putea intra

Bilant: 3 greseli.

Nota: 6.

#Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Temeee Temee Temeee

Inca o saptamanaa si apare Breaking Down. :X

Edited by Frank Galliano

Buna dimineata,agentii :D.

In acest reply vreu sa imi scuz , inactivitatea motivata atat in game cat si pe forum.

Aseara , am discutat cu mama despre rezultatele mele scolare , si planurile mele de viitor pe timp scurt ,asa ca am ajuns la decizia sa o las mai moale cu PC ,respectiv SA:MP-ul .Vreu sa imi cer scuze fata de Klaudiu care stiu ca si-a pus toata increderea in mine , m-a sustinut si m-a incurajat defiecare data , dar de ceea ce sunt sigur este faptul ca pot in continuare sa ma ocup de F.B.I pe plan exterior teste etc. singurul lucru dupa parerea mea care o sa fie "afecat" este raportul meu de activitate , in rest ma voi ocupa de celelalte activiati legate de F.B.I ( Biroul Federal de Investigaţii ) , va doresc o zi deosebita la scoala , sper sa ne vedem la antrenament.

Astazi 09.Noiembrie.2011 , ora 21:00 - Antrenament.

Edited by qrodwaN

Buna dimineata,agentii :D.

In acest reply vreu sa imi scuz , inactivitatea motivata atat in game cat si pe forum.

Aseara , am discutat cu mama despre rezultatele mele scolare , si planurile mele de viitor pe timp scurt ,asa ca am ajuns la decizia sa o las mai moale cu PC ,respectiv SA:MP-ul .Vreu sa imi cer scuze fata de Klaudiu care stiu ca si-a pus toata increderea in mine , m-a sustinut si m-a incurajat defiecare data , dar de ceea ce sunt sigur este faptul ca pot in continuare sa ma ocup de F.B.I pe plan exterior teste etc. singurul lucru dupa parerea mea care o sa fie "afecat" este raportul meu de activitate , in rest ma voi ocupa de celelalte activiati legate de F.B.I ( Biroul Federal de Investigaţii ) , va doresc o zi deosebita la scoala , sper sa ne vedem la antrenament.

Astazi 09.Noiembrie.2011 , ora 21:00 - Antrenament.

Salut. Eh, aici am si eu aceeasi problema, dar uneori reusesc sa gasesc un timp liber (care se poate numi si plictiseala) in care intru in joc si imi vad frumos de treaba. Mai stau si eu 2 ore la liceu si vin acasa... ora de TIC, care e aproape gata si ora de Informatica.

Sper sa am dispozitia necesara de a intra in samp, sa nu am teme si respectiv de invatat.

Lipsa diacritice, am scris de pe telefon.

Salur colegi, am venit de la scoala am mancat iar acum ma bag pe simulator.

Ne auzim ceva mai tarziu ca am si niste teme de facut, apoi afara la o tigare si nu in ultimul rand SAMP.

Ce biz s-a bagat ?

@Tony nu stim ...

Baieti , prea tare episodul de azi din Iubiri Secrete , dar urmatorul va fi si mai si :X Deabea astept saptamana viitoare .

Ma duc si eu la somn , noapte buna.