Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

In caz ca anumite persoane nu au fost prezente la sedinta, voi anunta si in cadrul acestui topic.

Am hotarat sa imbunatatesc relatiile interumane in cadrul acestui departament, in special cu strainii. De aceea am realizat o versiune in Limba Engleza a Regulamentului.

In urma cu ceva timp am citit un topic ce insinua ca membrii acestei comunitati si implicit liderii factiunilor sunt rasisti.. si favorizeaza playeri de nationalitate romaneasca. Nu as vrea sa fim perceputi astfel.

Membrul care se va ocupa de "comunicare" intre mine si viitori membri straini in cadrul sedintelor sau in cadrul altor actiuni organizate in / de FBI este Vanity.

Va multumesc pentru prezenta si keep up the good work!

Buna Seara tuturor! Tocmai ai am ajuns acasa din provincie.

Imi cer scuze de inactivitate .

Maine dau teza la Matematica, asa ca ma pun sa rezolv cateva exercitii.

O seara placuta in continuare.

Salut tuturor . Acum am ajuns si eu acasa , mai stau putin si plec la sala . Voi ce faceti ?

Welcome noilor colegi >:D<<'> Sper sa va simtiti bine alaturi de noi :P .

Searaaa'buna agentii :D

Bun venit in sanul departamentului noiilor recrutii , sunt sigur ca o sa va integratii in colectiv :D.

Felicitari Supervisory Special Agent William , :> :*

• R.Rambo cum a ramas cu campionatele :> ?

Edited by qrodwaN

Bafta Fostii mei colegi mi-a parut bine sa va am alaturi am luat si eu o pauza din accest minunat departament ! Bafta !

Si tin`o tot asa klaudiu esti un leader exceptional !

Bafta Fostii mei colegi mi-a parut bine sa va am alaturi am luat si eu o pauza din accest minunat departament ! Bafta !

imi pare foarte rau ca ai luat aceasta decizie , ai fost un agent de nota 11. Mult succes mai departe si cel mai important , mult succes in viata.

Ce mai faceti agenti? eu astept cu nerabdare un mandat de perchezitie.

Bafta in continuare, NimaR.

Buna Seara Tuturor !

Welcome celor noi, sper sa ne intelegem bine si sa v-a adaptati repede .

Din aceasta seara am spacat de toate Tezele pe acest semestru. :)>-

Eu deabea azi am inceput Tezele. :)).

Noapte buna, ma duc la TV.

Bine v-am gasit F.B.I !

Salu FBI sunt noul vostru coleg :X:X

Salut baieti , bine v-am gasit , sper sa facem o treaba buna !

Bun venit celor noi. Incercati sa nu mai faceti astfel de posturi, pentru ca riscati warn up... Chiar acum cateva zile topicul a fost inchis de DaniSteptu si a spus sa terminam cu posturile de genu. Nu vreau sa va zic asta in nume de rau, dar uni par batuti in cap.. sunt avertizati o data, apoi continua sa faca ce vor, sau ce le place. Klaudiu daca va vedea in continuare atatea posturi v-a inchide topicul cel putin o saptamana, nu e prima data cand ar face acest lucru.

Edited by William