Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna seara baieti!

Stiu ca nu am mai trecut pe aici de mult, asa ca vreau sa va urez cu putina intarziere welcome celor noi, si de asemenea felicitari celor avansati in rank weekend-ul acesta.

Cipi, imi plac melodiile voastre, chiar va ies frumos. Sper sa o ti tot asa.

Poate se rezolva si treaba cu serverul, dupa aceasta ora de inactivitate.

In seara asta am vazut cel mai mare exemplu de prostie, din toata comunitatea. Acum vad cat de mult a degenerat acest joc, si cate de rau s-a ajuns. O mare parte din acesti copii nu mai gandesc, nu mai au pic de rationament. Topicul de la Discutii generale este cea mai concludenta dovada.

In orice caz, o sa trecem si peste asta. Totul este trecator.

Eu am iesit, va urez o noapte buna, si spor tuturor!

Ma ajutati si pe mine cu un sfat? Nu stiu ce sa fac. De ieri seara se vede foarte aiurea samp-ul. http://imgur.com/znMSr - Uitati-va la umbra cum se vede, imi provoaca foarte mult lag. Si la 640 daca dar rezolutia, tot se vede aiurea, e ca un fel de conturi asupra umbrei, fumului si imi merge in reluare.

Edited by SupranaturaL133

Ma ajutati si pe mine cu un sfat? Nu stiu ce sa fac. De ieri seara se vede foarte aiurea samp-ul. http://imgur.com/znMSr - Uitati-va la umbra cum se vede, imi provoaca foarte mult lag. Si la 640 daca dar rezolutia, tot se vede aiurea, e ca un fel de conturi asupra umbrei, fumului si imi merge in reluare.

Reinstalează GTA, ca orice nab sau pune-ţi Brightness mai mare .

good morning everyone, how's everyone doing?

Not gone to school today :) I will work today a lot:D

Cya in-game!

Oooo vacation ? :D Me I wash some clothes :)) and after .. maybe I`ll be in game to make some points at my raport :)) in the present I have 0 points :))

# and It`s f**king snowing :X

Ce să mai zic(em) ... Eu lucrez la niște versuri.. Abia am terminat treburile care le aveam prin / pe acasă, și poate poate îmi fac timp să intru în samp să-mi încep raportul .. că nu am niciun punct .... luna asta e moartă pentru mine în materie de samp : party , party , și iar party :D/ Dar mă revanșez eu :))

Edited by P u Y a

În cel mai rău caz câştigi 2-3 pumni şi 1 spiţ în fund . :))

A da, ăsta-i obiceiul tău de nab :)):))

# am avut belea cu netu' vreo 2 ore :)):)) din cauza zăpezii .. văd că acu merge. Poate intru puțin în game să fac vreo 2 pct la raport :|:))