Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Bafta baieti! :D

Mike, DjSpeed , Cipi , Hogan , Tomas. , Ciuchi , Inferno27 , Klaudiu , Supra , Iulian si BlackThief cam voi ati mai ramas de baza ... sper sa lucrati in continuare in echipa... si sa nu ma bagati la jail XD :P. Multumesc pentru tot ajutorul acordat in game, si aveti grija de Fydo.

Restul aveti grija ce faceti pe aici sa nu iesiti aiurea datorita unor greseli din neatentie, La rapoarte cum spunea si fydo "CALITATE NU CANTITATE" understand? ( Speedy / DarkHunter ) iar legat de rank up, se ia prin activitatea la sedinte / antrenamente si raport NU PUPINCURISM / MILOGEALA. Cam atat am avut de zis :)

Ne auzim in game! ADIO! :D

Bafta Qubi` mi-a facut placere sa te am ca , coleg. Bafta pe mai departe.

Salutare Agenti, ma in sfarsit m-am trezit si eu:D

Ma duc sa manc ceva si ne auzim.

Mike, DjSpeed , Cipi , Hogan , Tomas. , Ciuchi , Inferno27 , Klaudiu , Supra , Iulian si BlackThief cam voi ati mai ramas de baza ... sper sa lucrati in continuare in echipa... si sa nu ma bagati la jail XD :P. Multumesc pentru tot ajutorul acordat in game, si aveti grija de Fydo.

Restul aveti grija ce faceti pe aici sa nu iesiti aiurea datorita unor greseli din neatentie, La rapoarte cum spunea si fydo "CALITATE NU CANTITATE" understand? ( Speedy / DarkHunter ) iar legat de rank up, se ia prin activitatea la sedinte / antrenamente si raport NU PUPINCURISM / MILOGEALA. Cam atat am avut de zis :)

Numai bine qub si ix :( , o sa-mi fie dor de tine...

Mult succes pe mai departe..:((

De mine nu zici ca ti-am fost prieten nu? :))

Imi pare rau ca pleci,bafat ami departe!

De mine nu zici ca ti-am fost prieten nu? :))

Imi pare rau ca pleci,bafat ami departe!

SI stu scz ... se mai intampla ... mai uita si omul. :D ms ai grija de tn ;)

Nu mai pleacă...sau mai bine zis el acel tip de pers ce se răzgândeşte după 10 minute :P.

E treaba mea ce fac ... ar fii bine sa te mai uiti si in farfuria ta :)... nu cred ca te priveste ce fac eu

Salutare Colegi,

@Qubix, bafta in continuare si ai grija ce faci la scoala.

@Cipi (ala cu parchetu), ce veteran sunteti tu cu Supra mah :)), eu cu BlackThief avem mai multa vechime ca masinile de la LVPD. Aminteste-ti ca cu mine ai dat testul de intrare pe vremea lui Lorant.

Edited by Inferno27

Salutare Colegi,

@Cipi (ala cu parchetu), ce veteran sunteti tu cu Supra mah :)), eu cu BlackThief avem mai multa vechime ca masinile de la LVPD. Aminteste-ti ca cu mine ai dat testul de intrare pe vremea lui Lorant.

=))

Salutare colegi,ma duc sa fac o pizza,ne vedem la antrenament.

Bafta!

Blade are 2 saptamani nu :)) ?

Liderii se exclud :))

Bafta ba, da sa sti ca m-ai suparat. Ti-am zis sa vorbesti cu mine in game inainte sa vad postul ala la demisii. Pentru asta nu o sa te iert niciodata. Pe langa asta, interesante lucruri ai scris, dar nimeni nu le va baga in seama. Stai calm, are Blade grija de ei, in felurile sale mai neconventionale.

Ce veteran esti tu ma, ca ai cu 2 zile mai mult ca mine? :)) Tu ai intrat pe 03, eu pe 05. Iar de Blade ce sa mai zic, el nici nu se pune.

Lasă mă, că eram mai înainte de wipe pe aici :))

Salutare Colegi,

Lasă mă, vorbim de prezent acu :))))))))))))))))))))))

# Am cam ajuns și eu pe acasă, dar tot nu pot sta la antrenament, că ar însemna să joc fără mouse samp :)) deci mai bine stau pe tușă ....

DarKHuNTeR, Hogan, Billy, Cipi., Inferno27, M.Mihai[km5] - Invoiti, cam multe invoiri...

Am o viață :) și îmi place să profit din plin de ea.

Edited by ParcheTZeL

Am iesit si eu baietii! Bafta la cat timp mai aveti pentru raportul de saptamana aceasta. Ne auzim maine in joc. :D

Baftă mai departe Qubix, nu mă aşteptam să ieşi...

N-a mai plecat, că îi e frică de bătaie :))>:)

# neața .............

» m-apuc și eu de raport, că mai am nevoie de câteva pct....

*Cel mai comic pct luat :)) :

gtasa2013010914262340.jpg

Edited by ParcheTZeL

Bună dimineața și ție.

Conform regulamentului FBI în legătură cu tratarea suspecților fugari, este o regulă foarte frumoasă, scrisă cu alb, un font fain, și pusă acolo cu număr de ordine 43 :

43. Un suspect isi mai poate pierde dreptul de predare in urmatoarele situatii:

* suspectul daca are: wanted X + First Degree Murder + Cop Kill pe /mdc. Daca nu are nimic inainte de "First Degree Murder", si are doar: First Degree Murder + Cop Kill pe /mdc, acel suspect ARE DREPT DE PREDARE. De asemenea, daca un suspect omoara un cop de n ori inainte de a fi arestat / omorat, acel suspect va primi wanted pentru "Cop Kill" de la respectivul cop tot de n ori.

Acum ia fraza aia și analizeaz-o bine : wanted X + First Degree Murder + Cop Kill ---- în cazul tău, wanted X = wanted 2 (neconformare ordin)

Aici îți voi prezenta dovezile :

63369897.jpg

Mulțumesc pentru jignirea de dimineață. Chiar aveam nevoie de cineva să-mi strice buna dispoziție azi, vineri, așa ca început de week-end :-J ....

78631533.jpg

# și dovezile fără crop, ca să nu zică lumea că sunt poze editate :

1. http://i.imgur.com/66zUO.jpg

2. http://i.imgur.com/0GMHv.jpg

Și cum ți-am zis și în jail, p@.

// prima mea plângere în 2 luni juma' de FBI ' :)

:)):)) :))

În caz că nu știai, adunarea este comutativă.

# și vezi c-ai făcut +1 și plângerea îți va fi anulată. O zi bună.

Ce fan.

Al meu, te-ai inspirat de la mine să răspunzi aşa la reclamaţie, huo.

Aa, serios ? Eu nu mă scap pe mine îmbrăcat ca tine, cu agent X-ulescu, conform fusului orar etc. :))

# e doar o altă ordine de idei.

Do Do Do cum spui tu dar tot de la mine-ai copiat, huo.

Cer drepturi de autor.

Păpușel, aia e prima mea plângere în 2 luni juma' de FBI :) poate de aia ți se pare ciudat cum am răspuns acolo.

// dacă aveam mai multe plângeri, postam în "n" moduri.

Edited by ParcheTZeL