Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata, neata. Abia m-am trezit si eu. In timpu' saptamanii, as dormii si 12 ore... dar in weekend mai mult de 9 ore nu pot dormii X(.

Salutare baieti. Se pare ca si-a revenit forumu', dar tot pica din 3 in 3 minute... Ne auzim in game, sa aveti o ultima zi din week-end super faina.

Felicitari celor doi care eu luat rank up.

Ma duc sa ma culc, maine 5 ore cu diriga... e stresant. Noapte buna !

Dupa exact 3 luni petrecute in aceasta factiune , a venit timpul sa va spun la revedere si bafta in continuare ! A fost o perioada frumoasa , insa pentru mine s-a terminat aici . Aveti grija de factiune si sa ne vedem cu bine !

Bafta Caline, imi pare rau ca s-a intamplat asa... Mult noroc !

Neata, neata. Am de invatat destul pentru azi si nu cred ca timpu imi va mai permite sa intru in game. Cel.mai probabil ne vom auzi diseara in game, va doresc un inceput de saptamana cat mai fain.

Dupa exact 3 luni petrecute in aceasta factiune , a venit timpul sa va spun la revedere si bafta in continuare ! A fost o perioada frumoasa , insa pentru mine s-a terminat aici . Aveti grija de factiune si sa ne vedem cu bine !

Bafta in continuare, nu am apucat sa te cunosc prea bine, insa pari un baiat de treaba.

#Neatza, pana miercuri nu prea o sa pot sta destul in game, ore stresante rau luni, marti si miercuri, insa recuperez eu. Bafta la rapoarte !