Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata.Faza cu fugitul in LV e foarte simpla.Acolo sunt cele mai multe autostrazi pe care le poti exploata din plin daca ai o masina buna.Asa cum am mai spus masinile,mai ales motocicletele noastre sunt foarte slabe.Un alt motiv al fi acela ca,in momentul in care cineva te vede dupa /find in LV si nu prea are chef de joc,pur si simplu abandoneaza cu gandul ca se va intoarce el si atunci il voi prinde.Doar playerii vechi merg in LV,nu si cei noi care nu stiu ce se intampla defapt :))

Edited by Robotiquis

Mda...si eu sper acelasi lucru.

Andu.Avem voie ca noi,nu cate unul ci un grupulet sa intram in HQ-ul unei mafii pentru verificari?Am vazut asta la "Report an Agent" si as vrea sa stiu daca chiar am putea sa facem asta.Cred ca am prinde mai multi playeri cu drugs sau arme ilegale in felul asta.

Vreau si eu o mica sig.Cine ma poate ajuta? :D

Edited by Robotiquis

mda..nu ma duc la scoala k ma simt raw si e svr down :)) exact cand stau acasa nu merge svr..ieri am stat acasa si au fost codati care dadeau fakekill si kick (reason db), iar azi e svr off..daca or sa ii dea drumu diseara e aiurea :(

Neata.Ceva antrenamente astazi?

Si daca de exemplu surprindem un war avem voie sa intervenim in sensul sa tragem in tot ce se opune?Sau pur si simplu ii lasam sa se macelareasca intre ei (asta fiind un drept de a lor :)) )

Edited by Robotiquis