Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@,
Am vazut si eu seria House! Nu a fost chiar cel mai tare serial dar am invatat unele lucruri din el, spre exemplu daca ai ochii galbeni inseamna ca te lasa ficatul ;)
Mi s-a facut foame..ma bag si eu la somn, noapte buna F.B.I.!

Salutare ce faceti? Eu ma plictisesc, asa ma lovit un somn, ma pun in pat la nani, ne auzim maine.

Spor la puncte celor care au inceput raportu, maine e duminica, luni / miercuri / vineri fara scoala, dau a 11/12 simularile eeee

@, Noapte buna sefule. Pwp jos! :*

Cine imi zice si mie un film...ceva mai... spre orientare sexuala sa nu zic altfel! :)):P

Nymphomaniac daca nu ai vazut, da vezi versiunea pe Popcorn. =))) Ca e foarte detaliat dpdv sexual. O sa-ti placa, pe mine m-a speriat filmul.

Sau Addicted, e super fain, sau daca vrei ma uit in lista mea de filme vizionate si iti mai scriu.

@, Meh, daca nu am ceva bun in casa nici eu nu mananc... iti dai seama :)). Daca am supa nu ma apuc la 2sa mananc supa... daca am ciocolata.. mananc. :D:))

Eu mananc si ciorba noaptea daca sunt acasa, la lucru nu pot sa iau ciorba cu mine. :))) Mananc intruna si degeaba, ca tot nu se pune.

@@Ce faceti micii mei agenti? Mie acum mi-au plecat pacientii din pensiune, si oarecum am timp sa ma joc.