Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, Poate va arde ceva admin pentru post-uri +1 :))

@@Shanker Nebunul, Si pe tine.

@, Si pe tine.

Deci aveti grija ce faceti, eu intru mai tarziu in game, am fost 2 ore am facut un dus, acum am niste treaba. Maine avem antrenament si sedinta, sper ca nu o sa fim iar 10 la antrenament ca ne suparam.

@,

Normal nu o sa fie 10...o sa fie 9 ca sa nu te superi tu :))

Multumesc tuturor pentru urari si voua la fel!

Acum am terminat cu treaba si am intrat in game dar cred ca ma pun la somn ca am venit la 5 acasa. :bz

@, Poate va arde ceva admin pentru post-uri +1 :))

@@Shanker Nebunul, Si pe tine.

@, Si pe tine.

Deci aveti grija ce faceti, eu intru mai tarziu in game, am fost 2 ore am facut un dus, acum am niste treaba. Maine avem antrenament si sedinta, sper ca nu o sa fim iar 10 la antrenament ca ne suparam.

Ma scoate antrenamentu si sedinta ca nu le place copiilor! Ei fac /pee si /wank pe activitatile voastre, am dreptate copii ?:))

Vezi ca mie imi place si antrenamentu si sedinta si activitatea. Fac DM pe voi cand nu va uitait :))

:))

Daca ne place la antrenament, mai venim :))

Ce-ati mai facut, mere treaba?

Ba gata ca m-am jucat destul, cred ca plec pe afara sau mai bine ma bag la un film pana adorm.

Veniti si voi mai multi la sedinta/antrenament ca totusi sunt doar doua ore obligatorii pe saptamana si alea cu invoire, in rest nu va spune nimeni cand sa intrati si sa iesiti.

@@Rekill, Nu o sa mai accept invoiri daca nu o sa fie cu un motiv serios. Sa terminat cu buntatea, 2 ore nu sunt mult, daca pe voi nu va intereseaza, nici pe mine nu o sa ma intereseze.

Asa ca faceti bine si maine la antrenament sa fiti cat mai multi on ca daca nu ne suparam.

Eu am niste treaba, o sa intru mai tarziu putin in game, acum las pe sleep.

Promotie maine la sedinta. Primiti 1k la intrare. Dar stati , daca aduceti un prieten primiti 3k. Dar stati , daca veniti si la antrenament primiti 5k si un kill de noapte buna.

Ni ba, lume noua

Ce ma ziceti? Nu v-ati saturat de sa:mp ma? Eu cred ca da.. maine am examen dar stau pe telefon.. fain, ma pun sa invat ceva ca dupa examene nu ma mai bate nimeni la cap sa invat..

Ni ba, lume noua

Ce ma ziceti? Nu v-ati saturat de sa:mp ma? Eu cred ca da.. maine am examen dar stau pe telefon.. fain, ma pun sa invat ceva ca dupa examene nu ma mai bate nimeni la cap sa invat..

Succes ma VRS ! Daca nu iei peste 9 =>rank down !

Succes ma VRS ! Daca nu iei peste 9 =>rank down !

Ni ba ca a venit altu' in PM-u nostru, lasa ca le dau de lucru la moderatori imediat,

@,

Bafta ba sa iei si tu asa peste 9 la romana si peste 8.50 la matematica :)) sper sa te multumesti.

Noapte buna si spor la rapoarte, rank 2-3 mai aveti doar 1 h timp sa postati raportul namecover.

Foarte tare antrenamentu' de azi, like, like, like!

Prin somnolenta mea de la aceasta ora, am gasit un documentar despre un asteroid care ar putea sa loveasca Pamantu' in 2019... Ca si celelalte, care au fost anuntate cu mult timp in urma si acum ne termina... (:|

In fine, noapte buna tuturor, chiar daca e trecut de miezu' noptii! :))

Edited by Coko nWo

@@AmiNe SaiDi, U can take it from here: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/?replace=Infernus#replace_tab

For skins: Pres skins, and open a new tab, search on google samp skins id, and search id for what skin u want change.

In rest ce faceti? Ne auzim in game, papa.

Nu mai ziceti nimic, baieti?

Ne vedem maine dimineata in-game, am chef de putin no-drept... Dam putin talent, asa, ca de dimineata? :))

Noapte buna, ca iar ma culc tarziu si sunt obosit toata ziua...

Uitati ba si voi cum ma vaneaza FBI ... vine copilu ala zjay si imi da confiscate la drugs . Cum sa iei drogurile de la mafioti ba ??? Stii macar pt ce le au ? Stiai ca in fiecare seara sunt waruri intre mafii ?