Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, Bafta mai departe si felicitari pentru rank-u obtinut.

Ai grija de el si sper sa vad toate orasele MOV sau cel putin 2, sper ca nu o sa ma dezamagesti.

Acum am ajuns acasa si eu, merg sa imi invat la chimie ca ma asculta maine cred si nu stiu nimic.

@, Daca e greu sa schimbi cateva cuvinte.. ce sa mai si faci, nu trebuie sa suferi pentru asta, poti incerca alta data, dar acum o sa iti fie greu sa intri in factiuni.

@@Adi de la Valcea, Tu ai report, nu stiu de ce postezi aici daca nu faci parte din factiune, iar la ce nume ai pe forum si la cum te comporti, eu iti dau maxim 14 ani.

Daca ati ajuns sa suferiti atat pentru un joc, e problema. Daca aveati o functie mai importanta atunci ce ati fi facut? Ha?

De cand joc pe B-zone am fost toate rank-urile posibile, am fost helper, admin, doar lider n-am fost inca. Dar totusi nu sufar, am fost respins si eu in multe factiuni si pentru asta nu ma cant, am invatat sa ma distrez si sa imi fac prieteni, daca te-a respins nu inseamna ca trebuie sa il jignesti si sa faci pe rambo.

Hai, pace !

@, Totul e gresit .. Nu esti in stare sa faci nimic cum trebuie =)) cum sa nu ma pui ma pe lista? Huaa

Faceti spam daca va trebuie, eu am destule post-uri, imi ajung :))

Salutare FBI, cred ca este primul meu post in acest topic. Nu prea am fost activ pe Forum, de azi o sa postez si eu, cred ! Uitati si voi un mic video bagat de maxim 1h pe canalul meu de YouTube, nu il pun aici sa-mi fac reclama ori ceva, insa este din FBI si daca cineva se plictiseste poate sa se uite peste el, nu uitati sa apasati butonul de like / subscribe. Va salut cu stima si respect. Noapte buna !

https://www.youtube.com/watch?v=UNEMFDxwokk

@, Nu-mi prea place se vede naspa, dar oricum succes cu canalul de youtube. Iti recomand sa te apuci si de altceva o sa ai mai mult succes decat samp.

Cum spunea si assasin, aveti grija cu inactivitatile, iar daca faceti inactivitate nu intrati dupa 2-3 zile in joc ca se anuleaza.