Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Bautura, bautura, bautura, bautura. Nu inteleg la ce ajuta sa nu stii ce-i cu tine.

In sfarsit , cineva care spune acest lucru.

Mereu aproape m-am certat cu acei ''suferinzi'' de bautura.Cand ii auzi merg in club si ma imbat , sau '' am fost la munte si m-am imbatat'' si la ce folos?Ca nu mai stii pe ce planeta esti??

Ok , poti sa te imbeti sa zicem odata la ziua ta dar nici acolo prea rau , mai mult trebuie sa stai sa ai grija de invitati... parerea mea.

emptY eu zic sa o dai pe J&B ,Whiskey din ala bun , pentru fete da-le Sheridan's si cam atat.Si + sa nu iti pierzi mintile ;) , ca nu e de bine.

ON : Back from schooool (Fox River)

In sfarsit acasa...

salut al ,acuma m-am trezit (4 ore de somn bune) Ce mai faceti ?

Uite bine , mai citesc cate ceva pe net si dupa sa intru in-game.

Bafta DooMaster.

Ai grija de tine si nu cumva sa indraznesti sa te intorci daca nu iei peste 8 in BAC, atat iti spun.

Sa iti inveti bine si cu siguranta nu vei intampina multe probleme.

Bafta!!

Bautura, bautura, bautura, bautura. Nu inteleg la ce ajuta sa nu stii ce-i cu tine.

Ca vrei sau nu la orice petrecere este bautura (de la suc pana la alcolice), daca eu i-am spus un sfat sa se axeze pe bere nu inseamna ca am indemnat sa se turmenteze, dimpotriva berea e mai buna ca orice bautura alcolica, are putin alcol si prin urmare te poti bucura de gustul ei pentru o perioada mai mare de timp. personal imi place sa beau un pahar de bere dupa ce mananc ceva facut la gratar, imi place gustul nu neaparat efectul..

Seara 21.02.2011

Ca vrei sau nu la orice petrecere este bautura (de la suc pana la alcolice), daca eu i-am spus un sfat sa se axeze pe bere nu inseamna ca am indemnat sa se turmenteze, dimpotriva berea e mai buna ca orice bautura alcolica, are putin alcol si prin urmare te poti bucura de gustul ei pentru o perioada mai mare de timp. personal imi place sa beau un pahar de bere dupa ce mananc ceva facut la gratar, imi place gustul nu neaparat efectul..

Seara 21.02.2011

Sincer? Eu cred ca tu bei si alcol medicinal. :)))

ca tot veni vorba de bautura ii o trupa rock care explica foarte clar mesajul lor in legatura cu fumatul, bautul si alte cele

Daca v-ati gandit sa nu bagati in seama clipul pentru ca e rock trebuie sa stiti ca, la inceput va fi un scurt film apoi incepe muzica, asa ca merita sa va uitati

enjoY iT !

Inca o pagina inceputa de mine, se pare ca mananc in permanenta de doua zile ceva magic...

Edited by allkohol

ca tot veni vorba de bautura ii o trupa rock care explica foarte clar mesajul lor in legatura cu fumatul, bautul si alte cele

Daca v-ati gandit sa nu bagati in seama clipul pentru ca e rock trebuie sa stiti ca, la inceput va fi un scurt film apoi incepe muzica, asa ca merita sa va uitati

enjoY iT !

Inca o pagina inceputa de mine, se pare ca mananc in permanenta de doua zile ceva magic...

Frumoasa melodia..

Si ce sa zic , se pare ca tu ai mereu nocorul asta =)))

enjoY iT !

Uita-te la "FlashPoint". :P