Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

te referi la faza cu licenses , am schimbat nu ai luat nimic , si daca mai zici ca am ceva cu tine chiar o sa am , nu am nimic cu tine ...dece cu restu ma inteleg foarte bine ? chiar daca au facut greseli ei macar recunosc , si nu au nici o treaba , te rog inceteaza cu afirmatile astea ...

Vlady23 ne pare rau k nu mai esti printre noi...

Mar_maryus7 propun ca atunci cand dai teste cu cineva sa le pui o intrebare de genu: " Ai voie si alte skin-uri (in afara de cele FBI ) ? " si sa scri la regulament ca avem voie sa avem skin-ul numai de FBI, iar daca suntem prinsi cu alt skin /uninvite pe loc.

Ce parere ai?

"Mar_marius7 scuze ca ma bag iara.

Nu mai faceti cereri fara ss. Vi se pare chiar asa de greu sa faceti poza la stats si sa puneti link-ul acolo unde trebuie? Daca ai ss ai 80% sanse sa fi acceptat ( daca respecti cererea si cerintele minime ). Iar daca nu ai cerintele minime nu are rost sa faceti cerere ca veti fi respinsi." De cand hotaresti tu N33d cine e demis si cine nu ?

Nuj ce ai pus pe link-ul ala da nu poate fi downloadat :)).

P.S.: TazZmAniA vreau sa ne inpacam. Singura mea rugaminte e sa nu faci pe sefu. Ca am vb cu fostii tai colegi din Stracci si au zis ca mereu faceai pe sefu.

MuLt N0r0c La T3z@ !

Iti multumesc frumos si eu vreu sa ne impacam ! Dar o singura rugaminte am la tine sa pui o poza cand fac eu pe seful .... chiar nu inteleg cu ce fac pe seful ,te rog frumos sa argumentezi ...

Uite Tazzmania... nu vreau sa ne certam. Rezolvam totul altfel, fara poze si fara acuzari unu pe altu.

P.S.: Mar_maryus7 ai vazut ce enervant poate sa fie "trabantu"? incontinu da reaply la ce zicem noi :| ! Fai ceva sa termine ca a devenit insuportabil X(.

trabantu o sa isi ia pedeapsa X( ..... faza cu ss , nu trebuia sa zici tu nimic se explica totul clar acolo , eu le dau respins ;) ......Nu va mai certati pentru niste chichite

Tu ai grij de tine ce o sa primesti , pt ca ai facut foarte mult off-topic , raspunzi prea mult in locul meu , tu nu ai dreptul sa raspunzi si sa faci off-topic , asta e valabil pentru toti ,

Mar_maryus7 propun ca atunci cand dai teste cu cineva sa le pui o intrebare de genu: " Ai voie si alte skin-uri (in afara de cele FBI ) ? " si sa scri la regulament ca avem voie sa avem skin-ul numai de FBI, iar daca suntem prinsi cu alt skin /uninvite pe loc.

Ce parere ai?

Servarul este inchis deoarce sunt unele probleme tehnice !!!Legat de sedinta , eu zic ca sambata dimineatza sunt majoritatea acasa ,nu e nimeni pe svr deci nu e lag ! Eu doar am facut o propunere ca sa pot sa ajung si eu la sedinta :D ,de la ora 19:00 > intra toti si este lag-ul 400-700 ,deci nu am cum sa intru !!!

n33d4speed --- daca te mai bagi peste tot si faci atata off-topic ca sa raspunzi in locul meu vei fi dat afara !

in primu rand ai voie sa faci DM la jail doar daca accesta are runner ! mai citeste regulamentu , in al doilea rand nu avea wanted :|

vlady --- nu minti ai fost on atunci si ai zis dice ma dai afara , si ai fost dat afara sti si singur ;) , ai zis ca ce rost mai are sa joc samp daca am bani pe 0 ;) nu mai minti si nu mai posta aici !

kidzor --- am sa te trec la membrii

sedinta va fi sambata la ora 21:30 , daca e mai bine la ora 14:00 sunt deacord ce ziceti ? e mai bine asa ?