Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Am faceboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook.

Stepf, esti fenomenal. Atata te-ai laudat ca esti dependent de facebook ca am ajuns si eu. o.O Gud.

Nu sunt dependent de facebook(cred ca am mai putin 50 de prieteni), dar Pitic nu intelege la ce e bun facebook-ul si am vrut sa-l conving sa-si faca. Se pare ca indirect te-am convins pe tine.

Salut.

Salut. Postul ~4200?

Ce inseamna asta? =))

Inseamna ca in stanga, exista 24 procesoare Intel Xeron X5675 in acelasi PC (le poti numara) si unde scrie Physical memory (MB) in drepata, scrie 32751.. adica 32 GB. Concluzie: PC cu 24 procesoare si 32 GB RAM...

Inseamna ca in stanga, exista 24 procesoare Intel Xeron X5675 in acelasi PC (le poti numara) si unde scrie Physical memory (MB) in drepata, scrie 32751.. adica 32 GB. Concluzie: PC cu 24 procesoare si 32 GB RAM...

Aaaaa, nu inteleg.

@ btw, asta ti-a furat porcaria aia de avatar.Click

Nu sunt dependent de facebook(cred ca am mai putin 50 de prieteni), dar Pitic nu intelege la ce e bun facebook-ul si am vrut sa-l conving sa-si faca. Se pare ca indirect te-am convins pe tine.

Am ajuns eu. Poate isi face si Pitic sa se joace cu noi CityVille si FarmVille. :))))

@Vreo 2-3 procesoare mi-ar trebui si mie. :))))

Defapt e irelevant. Acel procesor are 12 nuclee reale si inca 12 nuclee virtuale. Astea apar la procesoarele overclockate. Oricum ala e avion, nu calculator.

Salutare :). Sper ca nu va deranjeaza daca mai fac o data la 2 ani si eu un post pe aici.

Ce mai faceti? Mi-e dor de factiune si de colegi :). Pacat ca am zis ca ma las si apoi m-am enervat ca nu vroia sa-mi dea nimeni ban si am iesit de pe server :))... oricum sper candva sa ma intorc si sa fim toti din nou colegi :). Cius

Mai postez si eu pe aici.

Eu fiind R.Rambo.

Ca sa mai stiti de soarta mea, sa nu ma dati disparut.

O zi grea la scoala , test la chimie , urmat de un test surpriza la romana care s-a dovedit a fi o pacaleala , dar a fost un exercitiu pentru ce o sa fie vineri.

Eu ma culc.

Noapte buna!