Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Cand redimensionezi(Ctrl+T), o sa-ti apara imaginea inconjurata de un patrat subtire cu ceva "puncte". Mai exact 9. Unul este in mijloc si ajuta la rotirea imaginii.

Ei bine, apesi pe unul din punctele de pe margine, tinand apasata tasta Shift. Asa se va redimensiona fara ca imaginea sa-si piarda din calitatea vizuala. Am spus calitate vizuala pentru ca dupa o redimensionare spre mic, imaginea se blureaza, iar la o dimensionare spre mare, imaginea se pixeleaza. Ti-am fost de ajutor?

Ce prostie a ajuns showul Miss Fata de la taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................

Vreau si eu Nicku Funiest in Joc si Dani_Steptu nu da si el 3 pe clienti :((((((((((((. Nimeni nu ar face o fapta buna de paste...

Cand redimensionezi(Ctrl+T), o sa-ti apara imaginea inconjurata de un patrat subtire cu ceva "puncte". Mai exact 9. Unul este in mijloc si ajuta la rotirea imaginii.

Ei bine, apesi pe unul din punctele de pe margine, tinand apasata tasta Shift. Asa se va redimensiona fara ca imaginea sa-si piarda din calitatea vizuala. Am spus calitate vizuala pentru ca dupa o redimensionare spre mic, imaginea se blureaza, iar la o dimensionare spre mare, imaginea se pixeleaza. Ti-am fost de ajutor?

Oau? Ce?

Oau? Ce?

E destul de complicat Photoshopul... Doar daca stii poti intelege ceva, din pacate...

Se pare ca noul joc al comunitatii(Minecraft), incepe sa-mi placa. Snifel face o treaba buna cu el...Sper sa se tina de treaba. Si lui Pitic ii place..

Bafta baieti , nu prea mai am timp de samp , vreau sa revin in hitman dupa sa ma retrag usor . Bafta in cont inca odata si multumesc pentru reprimire in FBI.