Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Va rog sa va uitati in fiecare zi , cand aveti posibilitatea la News / Info , cititil mai des ....

Care nu puteti veni la sedinta postati aici sau imi ziceti in game daca nu , avertisment !

Bun venit.

[*] Maine cine vrea... sa vina in armoury. Am pregatit un Event race. Doar intre noi... Stiu ca nu trebuia sa faca nici asta... Dar asta's ... Si probabil premiul va fi unul pe masura... [*]

[*] Ora : 18:00 [*]

Dar de ce nu te duci dupa Teudan ???

La reclamatiia lui teudan fata de Marius raspunsul lui N33d4Sp33d :

EDITED: Teudan, tin cu tine si te voi sprijini, te consider prieten, foarte bun.

1. Sper ca Mar_maryus7 sa fie tras la raspundere.

2. Mar_marius7 100% voi primi /uninvite desi nu am de ce. Am vorbit frumos si Teudan are dreptate.

3. Mar_marius7. " La urmatoarea sedinta eu si n33d avem dreptu la... ? "

Chiar nu te inteleg ce cauti aici !

Man ,din ce am inteles de la Marius am primit rank up deoarce [Am trecut testul + Sunt Activ ] ! Sunt de acord cu Voi ( Teudan ,tu,trabantu ) sa primeasca Mar uninvite deoarce v-a suportat,tolerat prea mult si nu v-a dat uninvite de la bun inceput !

De cand a iesit teudan ce bine e ?! (Nu se mai cearta nimeni) ! Si acum ca si tu o sa fii bye mai bine !

Ps : Sh0oT si restu ,la ce ai postat tu la post-ul lui Marius se intelege ca eu dupa ce am primit rank am cerut sa dau testul (Pentru rank3)

Cei care au avut rank 1 ,ca sa treaca testul sa ia rank 2 trebuia sa il omorae pe Marius ,ei bine toti si-au luat armura numai eu nu + ca il laseasem pe Marius cu putin hp !AM ceurt sa dau din nou testul deoarce Marius mi-a dat rank up (trecand testul pe jumatate) si nu mi se parea corect adica imi era ca fac ****** ca [Teudan ,Need4speed post] si am zis da dau din nou testul de rank 2 !!!!