Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

In viata anterioara ai fost: 'Lampa de birou'

Atractia ta speciala pentru luminita de la capatul tunelului nu denota decat o evolutie evidenta.

=)))=))=))=)). Ce caterinca.

Corect. Eu ma duccc la stai sa caut e-mailul. :)) Sa vezi ce chestie. o.O

Cunosti locul? :-??

@ Propun ceva. :))) Click si ziceti. Eu am fost Blonda in viata mea anterioara. You? Clickkk

Eu am fost boier si aveam sclavi :))

Page uppp 1560

Edited by SoLeiLx

Buna Searaaaaaaaaaaa

Back from Schoool...

Ce faceti?

Am stat azi pana la 19 la scoala...la ultima ora de Latina, nu am facut nimic.

Alarma falsa,cica "vine" directoarea sa vada daca stam la ore... de unde...NU a venit.

Se pare ca, pentru a 3-a oara, dar si definitiv, ne despartim. Am vrut ca aceasta sa fie ultima mea factiune deoarece m-am simtit cel mai bine, de prima data cand am intrat si nu-l suportam pe Piticul, pana acum cand parasesc aceasta factiune cu rank 3 si o functie de tester, pe care consider ca o merit. Am privit cum multe persoane importante au parasit factiunea, nu numai acum cand am intrat pentru a 3-a oara cand a parasit factiunea Alx.S.T.I, ci pe tot parcursul perioadei petrecute, sper ca intr-o zi sa ne auzim, sa fim sanatosi si frumosi. Poate intr-o zi ne vom reintalni.

Cei care mai vor sa tina legatura cu mine un PM cu id-u.

Succes tuturor.

Se pare ca, pentru a 3-a oara, dar si definitiv, ne despartim. Am vrut ca aceasta sa fie ultima mea factiune deoarece m-am simtit cel mai bine, de prima data cand am intrat si nu-l suportam pe Piticul, pana acum cand parasesc aceasta factiune cu rank 3 si o functie de tester, pe care consider ca o merit. Am privit cum multe persoane importante au parasit factiunea, nu numai acum cand am intrat pentru a 3-a oara cand a parasit factiunea Alx.S.T.I, ci pe tot parcursul perioadei petrecute, sper ca intr-o zi sa ne auzim, sa fim sanatosi si frumosi. Poate intr-o zi ne vom reintalni.

Cei care mai vor sa tina legatura cu mine un PM cu id-u.

Succes tuturor.

Iti urez un imens succes la acel examen,sa dea Dumnezeu,sa iei mai mult decat am luat eu (9),si tot binele din lume.

Mai vorbim pe mess.

Cius(Cum ziceai tu.)