Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare tuturor, ce bine e sa fie weekend, sa te trezesti cand vrei tu :D. In sfarsit am scapat si eu de starea aia, de oboseala pe care o aveam. O sa intru in curand in game, si mai vorbim acolo.

#Imi pare rau ca nu am putut posta raportul, dar am fost ocupat cu pregatirile pentru liceu, si nu prea am avut asa mult timp de arrest si alte chestii.

Se pare ca orfanu de Bluerel mi-a bagat Keylogher in PC,mi-a luat tot de pe samp,l-a injurat pe Spawn,am luat ban si acuma dupa ce am vb cu Gabb pe mess,el a intrat si l-a injurat ... nu cred ca mai iau unban ..

Oups, se pare ca problema ta e mai grava decat ma asteptam. Acu ce o sa faci ? Iti reinstalezi Windows-ul.. schimbi parola la messenger.. iar cu unban-ul, nu stiu ce sa zic. Ar trebui ca sa te inteleaga Spawn / Gabb, se mai intampla sa primesti un keylogger.

Se pare ca [F4L]Harrison, ne-a parasit, ducandu-se ca lider in Fireman/Paramedic. :(

#YanyS: Multumim pentru informatie.

#xSerrioxx15: E bun totusi ca ai primit unban si masina, decat nimic. Ar trebui sa te multumeasca lucrul asta :).

Edited by Alpha287