Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare colegi, o alta zi de scoala a trecut :18: . Ce bine ca maine am ore usoare gen sport, desen :), o sa am mai mult timp sa intru in game. Mai vorbim acolo

Server Down .

@ Ce faceti agenti ?

- LOL : http://b-zone.ro/forum/topic/76900-imgb-zonero-hacked/

Hahahaha =)). E varza, un terminat care sta la PC sa faca chestii de genu. :). In loc sa isi puna cunostintele in aplicare, in lucruri bune, el face de astea :-J.

Edited by Alpha287

Salut. Ce fac agentii :>. Eu nu de mult am venit de la lic, adica ba da de mult :)). Intru si io in game pe la 20 . Bafta la arrest. Nu e liniste Shobo. Hai sa vorbim :))

Edited by cristi112

Linistea dinainte de razboi cica. :-??

Server on, asa-mi zice SA-MP 0.3'ul din taskbar.

Check this: http://b-zone.ro/forum/topic/76919-review-jvc-s-px-5-technics-sa-gx130/

Frumusele boxele, dar ca pret? ... asta sa nu mai punem si statia, recomand Logitech x-530 / x-540, avand in vedere ca x-530'ul scoate 80W aprox si costa 2.5 mil.. si se aude foarte clar la volum mare.

Frumusele boxele, dar ca pret? ... asta sa nu mai punem si statia, recomand Logitech x-530 / x-540, avand in vedere ca x-530'ul scoate 80W aprox si costa 2.5 mil.. si se aude foarte clar la volum mare.[/color][/b]

Le-am luat second hand, 300 lei boxele + 300 lei amplificatorul.

Mai ai geamuri la casa?

Da Shobo, mai am... :)) Pana in momentul de fata.

Am terminat si eu de facut temele :D. Ehee :)>- . Abia astept ziua de maine, singura zi de scoala care imi place, am sport, desen, info..ore usoare :D.

Linistea dinainte de razboi cica. :-??

Server on, asa-mi zice SA-MP 0.3'ul din taskbar.

Check this: http://b-zone.ro/forum/topic/76919-review-jvc-s-px-5-technics-sa-gx130/

Ihaaa, ce boxe :). A punctat bine Shobo, mai ai geamuri acasa? :)). Asta da party \m/.

#A L I N: Asa e, e enervanta aia, si cand dai X, iti deschide o alta pagina X(

Edited by Alpha287

Na fain maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sper ca pana maine sa reusesc sa fac tabelul ala si in word (il am doar pe ciorna). Am sa vi-l trimit fiecaruia pe pm. :)))

Scuzati-mi inactivitatea de azi dar doar acum 20 min am ajuns acasa. :))

Am terminat si eu de facut temele :D. Ehee :)>- . Abia astept ziua de maine, singura zi de scoala care imi place, am sport, desen, info..ore usoare :D.

Ihaaa, ce boxe :). A punctat bine Shobo, mai ai geamuri acasa? :)). Asta da party \m/.

#A L I N: Asa e, e enervanta aia, si cand dai X, iti deschide o alta pagina X(

Nu dai pe X, daca dai te trimite la alta pagina, dai pe patratelul de langa X si nu o sa se mai intample asta.

Le-am luat second hand, 300 lei boxele + 300 lei amplificatorul.

Da Shobo, mai am... :)) Pana in momentul de fata.

Super ieftin , o boxa dinaia mare pentru exterior e vreo 5 mil minim .