Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Hei, aici se incheie scurta noastra colaborare. Ati fost niste colegi minunati, tineti-o tot asa. Incercati sa lasati cearta pe /r si pe /d si ascultati de Klaudiu, Anna, Bullz, NimaR si R.Rambo pentru ca o sa aveti de invatat multe de la ei, sunt experimentati si de aceea au ajuns unde au ajuns acum, felicitari pentru lucrul acesta :-bd. Sper sa mai tinem legatura, si poate ne vom mai revedea. Salutare si multa bafta in continuare.

Edited by Alpha287

No ni ma la ei. Intru si eu si voi ce faceti? :( Ne parasiti pe rand... :-<

Succes in continuare Alpha si Andy. >:D<<'>

Multumim >:D<<'> Sincer a fost ce-a mai mare placere ca te-am cunoscut, mult succes in tot ceea ce faci si sa ajungi cat mai sus in tot ce iti propui. I pup you sweet :*:))

Multumim >:D<<'> Sincer a fost ce-a mai mare placere ca te-am cunoscut, mult succes in tot ceea ce faci si sa ajungi cat mai sus in tot ce iti propui. I pup you sweet :*:))

Mersi la fel... Maine o sa intri mai tarziu in samp nu? Am sa dau de baut si macar sa fi si tu cu Andy on. :D

Oooo dai de baut? Cu ce ocazie, e ziua ta cumva? Bineinteles ca o sa intru maine, si da, mai tarziu... in jur de ora 16, cand vin si eu de la liceu pana seara pe la vreo 21 :).

Fac 6 ani!!! Dar e bine. :)))

Am iesit, noapte buna. Ne auzim maineeeeeeeeeeeeeeeee. Ciao.

Salutare agenti, eu am iesit, ma duc la somn. O seara placuta tuturor :D.

Buna searaaaaaaa

#back de la liceu si de la masa...

Ce zi epuizanta...

Anna, maine faci "paranghelie" ?

Rambo, aici se incheie colaborarea noastra, scurta noastra colaborare :). Numai bine si succes in continuare, in tot ceea ce faci.

Salutare agenti, eu am iesit, ma duc la somn. O seara placuta tuturor :D.

Rambo, aici se incheie colaborarea noastra, scurta noastra colaborare :). Numai bine si succes in continuare, in tot ceea ce faci.

Ai grija de tine.

Incearca sa pui mai mult accent pe scoala,e mai buna.Asculta ca iti zic... ca nu iti zic cu gand rau.

Mi-a facut placere sa te cunosc.

Te reasteptam in FBI.

#Gata si antrenamentul.

Felicitari membrilor.

Sunt foarte foarte foarte foarte foarte obosit.

La antrenament a fost bine, fara incidente.

Noapte buna!

@ La multi ani Anna!!!

Iti urez o zi de nastere extrem de fericita...

...si la fel sa-ti fie si urmatoarele o suta!