Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Referitor la activitatea mea redusa in joc, observ ca a ajuns subiect de discutie. ;))

Intr-adevar, dupa cum v-a spus si Rambo, este greu sa detii un job si in acelasi timp sa frecventezi o facultate. Bineinteles, mai intervin si problemele familiale.

Dar stati linistiti, sunteti membri buni, si nu consider ca este nevoie de o monitorizare constanta din partea mea. Am incredere in voi. Si in plus coordonarea eficienta a unei factiuni nu se bazeaza doar pe activitate in-game.. ci pe o multitudine de elemente.

OFF-topic: La voi au ajuns recenzorii? :))

Asa-i sefu, asa-i. :)))

@La mine nu mai vine aia cu recensamantu. =))) A venit o data si dupa a zis ca mai vine, si nu a mai aparut. :)))

Buna seara agenti.

Am venit si eu din oras, de cand m-am bagat in partid nu prea mai am timp sa stau pe acasa, mai este si scoala.

Voi ce mai faceti ?

* Chiar nu imi vine sa cred , din nou servar down cu ocazia asta banuiesc ca se amana si antrenamentul ...

Da, numai la noi se intampla :))

Eu ma duc in pat, mi-au facut 9,999 mii de draci Barzini.

Nu credeam sa fie chiar asa de incuiati, dar in fine. Cica, am si blk X(

Noapte Buna !

Buna Dimineata F.B.I!! Ce se mai petrece pe aici ?.. Nu am mai fost de mult !!

Salut FBI !

Welcome Back Henry, bine ca ai rezolvat cu ban-ul :))

Eu m-am intors de la scoala, am intrat putin in joc, se vede ca sunt singur din FBI :)) si sunt in asteptare de wanted.

Salut salut.

Vreau sa va anunt ca astazi (Vineri, 28 octombrie 2011) se va continua antrenamenul inceput de aseara, mai bine zis se va re-incepe. Ora e tot aceeasi, adica 21. Sper sa fiti in numar mai mare, cu toate ca nu e obligatoriu, cand sunt 8 membrii din 23 la un antrenament deja e jenant.

Bafta in continuare FBI,aveti grija de voi,ascultati-l pe Kladuiu,BAFTA !!! M-am simtit cel mai bine aici.Aici am vazut si eu ce inseamna adevarata munca in echipa.O seara buna va doresc,si sper sa ne mai vedem