Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna DimineTza F.B.I !!!

Razvan40, ce nu îţi este clar din ceea ce a scris Klaudiu mai jos? (găseşti cu o pagină în urmă)

KaLaShhh, cred că ce a spus Klaudiu, este valabil şi pentru tine..

Daca mai postati replici banale de tip chat, s-ar putea sa ne suparam. Si daca ne suparam nu e bine nici pe termen scurt, nici pe termen lung. Nu vreau sa recurg din nou la metoda traditionala de a inchide acest topic, pentru ca de data aceasta il voi tine inchis o saptamana (cel putin).

Ca o nota suplimentara: Daca postezi o astfel de replica pe alte forum-uri a caror nume nu le mentionez pentru ca s-ar putea interpreta ca reclama, primesti suspend o luna de zile, intrucat orice post trebuie sa fie nu doar util, dar si legat de un anumit subiect. In cazul nostru subiectul este factiunea FBI.

ON: Salut, am revenit de la liceu... Ce mai faceţi? / Înafară de plictiseala care o aveţi în voi, datorită serverului.

Eu sunt fericit că am luat un 9 şi un 10. Voi? Note ceva?

Edited by NSL William

Salut F.B.I. Back de la scoala.

Am luat si eu o nota astazi, 10 la desen tehnic.

Si, la ora de franceza mi-a pus o intrebare si nu am stiut, deoarece acuma in cl a IX a este prima oara cand fac franceza si nu stiu absolut nimic. Profesoara mi-a spus ca mi-a pus 2 in catalog, dar de fapt a pus o data. Shiu, am scapat de data aceasta. Urmeaza zile grele la orele de franceza.

A anuntat BoBo, ca server-ul s-ar putea sa revina pana cel tarziu maine. Atata timp cat in viitor nu mai este lag-ul acela infernal si nu mai intrat codati nelogati, este OK!

Edited by S1mpleBoy

Buna ziua agenti !

Am intrat si eu acum pe la topic sa vad ce se mai intamplat deoarece de 3 zile mi-a fost luat accesul la calculator datorita faptului ca nu prea m-am mai interesat de scoala si o lasam pe locul 2 ... Cu ocazia asta m-am schimbat si pun scoala pe locul 1 si apoi jocul pe locul 2 ... in fine .

Ce mai ziceti ...?

Ce s-a mai intamplat pe servar ?

Salut. Ce faceti ?

A dat BoBo edit la Server Down si maine va reveni serverul. Pana atunci sa ne bucuram putin fara Sa:Mp.

Cel mai bun lucru ar fi trebuit să fie, acela de a se închide şi forumul, pentru a afla ce este aia "viaţă". Nu de alta, dar în ultima saptămană am observat că nu calculatorul îl face pe om. Degeaba şti sa mişti de mouse. Nu cred că vă vrea cineva răul, dar frate, mai moale.

Bine ai revenit Frank (R.Rambău). Ai ştiut la teste?

Edited by NSL William

Cel mai bun lucru ar fi trebuit să fie, acela de a se închide şi forumul, pentru a afla ce este aia "viaţă". Nu de alta, dar în ultima saptămană am observat că nu calculatorul îl face pe om. Degeaba şti sa mişti de mouse. Nu cred că vă vrea cineva răul, dar frate, mai moale.

Bine ai revenit Frank (R.Rambău). Ai ştiut la teste?

Uite ... acum ne dam seama, sau imi dau seama cat de dependenti puteti fii.

(Nu tu Will)

#La teste...

La TIC de 10, fizica 8-9...nu prea le am cu fizica,din pacate...altfel poate alegeam mate-info.

I feel ,i feeel like an angeeeeeeel. :X

Ma bag la somnik Noapte buna !

Noapte buna

Buna DimineTza F.B.I !!!

Ori sunteti nauci, ori nu pricepeti de vorba buna.

:topic_closed:

Edited by Klaudiu

La multi ani, celor cu numele de Mihail respectiv Gavril , sa va ajute Bunul Dumnezeu , sa aveti implinirii atat pe plan profesional cat si pe plan sentimental.

Astazi imi puteti spune Gabriel :>

Aporpo , s-a deschis topicul , vedeti cum faceti iar spam sa il inchida.

Castravecior' (Vanity) bine ai venit in Biroul Federal de Investigatii :* ti pup >:D<<'>

Edited by qrodwaN

Buna dimineata Agenti >:D<<'>

La multi ani celor cu numele Gabriel / Mihai / Gavril / etc !

Vanity bun venit , vom fi din nou colegi :P

Klaudiu , multumesc pentru promovare .

La mine scoala e inchisa :)>- a plouat foarte tare zilele astea si s-au inundat unele poduri , si multi de la scoala printre care si profesori sunt din alte localitati .

Neata, neata FBI.

Am trecut p'aici sa va salut, sa va intreb de viata xD Sper ca nu va suparati. Si daca va suparati, asta-i viata.

Cum mai merge treaba, directorilor? xD

La multi ani membrilor ce poarta numele de Mihai sau/si Gabriel.