Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare agenti !

Am venit si eu de la tara, ce m-am mai plictisit, ne auzim in game in cateva minute .

Voi ce mai ziceti ?

Edited by Funyx

Buna seara, colegii.

•  
  • Vreu sa incep acest mesaj' prin explicarea comportamentului meu, fata de majoritatea membriilor , prima chestie ar fii ca "anunturiile" mele prin anuntarea sedintei/antrenamentului sau ale altor activitatii din F.B.I , le-am "dat" la "ordinul" unuia dintre leaderi / subleader, nici de cum dupa capul meu.Am incercat sa ma integrez in F.B.I , asa cum am putut mai bine , cu unii dintre colegi am reusit sa ma aproprii , dar uni ma considera ca un strain .Nu am vrut sa deranjez pe nimeni prin comportamentul meu , nu i-am zis nimanui "da-te mai incolo" .
  • Va rog din suflet , imi este enorm de greu sa ma integrez si sa ma aproprii de fiecare si sa fiu drag la fiecare , sper si va rog din suflet , sa ma atentionati ( avertizatii ) defiecare data cand voi mai gresii , cand voi face ceva ce nu intra in atributiile mele. Sper din partea voastra' sa imi mai accordati o sansa' sa ma integrez, si sper sa va schimb impresia pe care deja v-ati facuto despre mine..

-
Bullz
:

•  
  • Visele de azi sa devina realitate, sperantele de mine inpliniri. Orice cadere un pas inainte. gandul bun sa te insoteasca mereu! La multi ani , cu drag qrodwaN.
Edited by qrodwaN

New signature :D.

Bafta colegi, sa stiti ca si eu o problema cu raportul.. dar nu uitati ca este doar optional dupa prima saptamana de lucru in FBI.

Daca aveti ceva pe suflet spuneti-ne in fata, si va mai asteptam pe aici, multa bafta !

Acum ma apuc si eu sa postez raportul,dupa e posibil sa nu mai stau pe game sa ma bag direct in pat asa ca va zic de acum,

Noapte buna !

Buna dimineata !

Saptamana asta incerc sa ma apuc calumea de raport.

In legatura cu sedinta il asteptam pe Rambo / Bullz / Klaudiu sa ne spuna daca se va tine sau nu in aceasta seara.

Buna ziua , ce frig este afara Mai aunt si racit ...

Din cate am inteles si am vorbit aseara cu klaudiu sedinta nu o va tine deoarece are niste probleme personale ...

Salutare. Tocmai m-am trezit si eu. Azi avem sedinta nu ?

Saptamana trecuta trebuia sa avem, eu nu am fost prezent si nici Klaudiu, dar din cate am inteles, a tinut Bullz o mini-sedinta...

Deci, cred ca tocmai duminica viitoare avem. ;)

#Neataaaaaaa.

Am fost sa ma tund...

Super film...vi-l recomand : "Jaful de pe Baker Street"...Statham un mare actor.

#Check this out :

Saptamana aceasta dau Teza la Limba si Literatura Romana .

Am sa invat si eu ceva sa nu iau Nota 3...

Ma pun si eu in pat.

Noapte Buna tuturor.

Succes in continuare ce celor care au iesit.