Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna seara am ajuns si eu acasa astazi am fost de Serviciu Nici nu stiam am ajuns la scoala si doamna dirigina hai esti de serviciu mai bine :)) .... Voi ce faceti ?

Qrowdan credeam ca esti din Bucuresti dasta am intrebat unde faci balul .. :)

Buna Seara Tuturor !

Am si eu o problema , in aceasta seara m-am apucat sa fac un referat in word. Dupa ce am terminat referatu` am pus word`ul in bara , iar iconitele de pe dekstop mi-au aparut asa : file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/ete.bmp , iar cand dau Refresh parca imi fulgera ecranul . Daca se pricepe cineva la astfel de probleme sper sa ma ajute .

Atentie!

S-a stabilit noua metoda de war, din cate am aflat Gabb si liderii mafioti (mai putin Simon_Dragos) au fost de acord cu ea, prin urmare ar trebui sa o respectam. Check this: http://b-zone.ro/forum/topic/78455-the-barzini-family-anunturi-importante/

Ca un rezumat, nu vom mai interveni cand warul e inafara oraselor. Inca nu e modificat regulamentul, deci veti merge pe varianta veche pana va v-a pune Klaudiu in clar.

Dupa cum v-am mai avertizat sa nu mai faceti posturi pentru +1, sau aiurea [unii dintre voi] si nu m-ati ascultat, veti fi sanctionati.

La buna vedere, Bullz.

N` seara .

Vreau sa va anunt ca maine dimineatza plec din Localitate si vin inapoi Luni seara .

Raportul de activitate pe saptamana aceasta pot sa-l postez pentru saptamana viitoare?

Multumesc, Vorbim Cand revin! :D

Da razvan poti ! SI eu ma pregatesc sa ies in oras ne auzim maine daca mai apuc deoarece am Balul Bobocilor :X Bafta o seara buna !

@ - shadowfax - Da Duminica asta va fi sedinta !

Edited by NimAr

Buna seara.

M-am gandit sa va mai intreb si eu ce mai faceti, avand in vedere faptul ca serverul nu merge, m-am gandit ca nu are rost sa postez aiurea aici.

So, how are you guys?

Se pare ca dureaza ceva timp chestia asta cu serverul, apropo, se modifica ceva sau sunt probleme ?

Ma rog, sper sa revina cat mai repede.

N` seara .

Vreau sa va anunt ca maine dimineatza plec din Localitate si vin inapoi Luni seara .

Raportul de activitate pe saptamana aceasta pot sa-l postez pentru saptamana viitoare?

Multumesc, Vorbim Cand revin! :D

Da.

Distractie placuta.

#Buna searaaaaa.

Back from school.

Teza la Istorie , +test la franceza.

O zi relativ frumoasa,trebuie sa stii cum sa o faci.

De astazi inainte as dori ca in toate posturile de la Discutii intre membrii sa contina macar o fraza si fara Life Update, "Back de la scoala/Antrenament/Temnita/spital"

Aici sunt "Discutii intre membrii" cand este un war,o problema de rezolvat,o nelamurire,nimeni nu vrea sa intre aici si sa vada ca cineva a "Back"-uit de la baie sau de la scoala.

Pana maine ce se va deschide serverul RPG,topicul va ramane inchis.

Daca tot asa va fi,vom trece la Warn-Up Si Suspend.

Mandatul de perchezitie din aceasta seara a fost cam scurt pentru ca nu au fost multi suspecti dar a fost distractiv.Data viitoare poate veniti toti si poate sunt mai multi suspecti sa fie mai frumos.

Edited by bambuchea

Dragi agenti, in aceasta seara o sa va prezint o poza aparte, adica pe "Special Agent qrodwaN" cu /undercover, mergand dupa drug dealer's.

8s4a5z62hs235n4a1p8i.jpg

Enjoy!

@ Maine (Duminica) e sedinta. Va asteptam in numar cat mai mare!

Edited by Bullz