Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -______-

Ce ma enerveaza oamenii aia care se contrazic si sunt aroganti pe un subiect, chiar daca ei nu au vreun argument macar bunicel sa isi sustina afirmatia idioata.

Dati-mi un pistol! :))

Am plecat la scoala, ciaules :*

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -______-

Ce ma enerveaza oamenii aia care se contrazic si sunt aroganti pe un subiect, chiar daca ei nu au vreun argument macar bunicel sa isi sustina afirmatia idioata.

Dati-mi un pistol! :))

Am plecat la scoala, ciaules :*

Tu la 6 seara pleci la scoala ? :))) Ce scoala faci tu ma ? :)))

@

Buna seara agenti, m-am trezit si eu din somnnn >:D<<'>

Am de facut niste referate pentru maine si sa vad daca am si altceva si ne auzim in game mai tarziu, ca de obicei..

Tu la 6 seara pleci la scoala ? :))) Ce scoala faci tu ma ? :)))

@

Buna seara agenti, m-am trezit si eu din somnnn >:D<<'>

Am de facut niste referate pentru maine si sa vad daca am si altceva si ne auzim in game mai tarziu, ca de obicei..

El locuieste in America. Este cu ~ 9 ore inapoi, deci la el e 9 dimineata:)

Buna seara agenti! Am facut si eu cateva aresturi ca sa ma enervez iar, dar asta e, pana maine imi trece...

Acum cred ca ies, ca-s rupt... Poate intru maine dimineata daca termin temele...

Bafta!

Tu la 6 seara pleci la scoala ? :))) Ce scoala faci tu ma ? :))) @ Buna seara agenti, m-am trezit si eu din somnnn >:D<<'> Am de facut niste referate pentru maine si sa vad daca am si altceva si ne auzim in game mai tarziu, ca de obicei..
El locuieste in America. Este cu ~ 9 ore inapoi, deci la el e 9 dimineata:)

Pe aproape :)). Era 8 fara ceva cand plecam la scoala. Se dau 10 ore in urma (10 ore in urma fata de ora Romaniei).

Mai am o ora si terminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ce matinal esti Crazy :)

L-am prins in sfarsit pe un terminat care ma fugarit toata noaptea si tot dadea /q sau lua heli / barca X(

Ma duc sa ma schimb si sa mananc dupa plec la liceu, vorbim agenti!

Neata FBI

Pe aproape :)). Era 8 fara ceva cand plecam la scoala. Se dau 10 ore in urma (10 ore in urma fata de ora Romaniei).

Mai am o ora si terminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eh, 10 ore :)

Tu acum te duci la culcare cand noi ne trezim :))

Edited by F4L Blade