Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna seara agenti !

As dorii sa va urez o Primavara Frumoasa si plina de impliniri ...

Am dat si eu mortisoare la profesoare ;;) asa ca se le mai indulcesc pentru ca azi am avut sedinta :))

# La multi anisori emty ! ca cadou iti dau un mortisor ;;) si iti urez viata lunga si bafta la gacici , sau bafta la baietzi depinde ce orientari sexuale ai :))

Buna seara agenti !

As dorii sa va urez o Primavara Frumoasa si plina de impliniri ...

Am dat si eu mortisoare la profesoare ;;) asa ca se le mai indulcesc pentru ca azi am avut sedinta :))

# La multi anisori emty ! ca cadou iti dau un mortisor ;;) si iti urez viata lunga si bafta la gacici , sau bafta la baietzi depinde ce orientari sexuale ai :))

Chiar imi plac femeile :-S...mult :-S...

*Mutlumesc tuturor pentru urari...Astazi nickname'ul chiar m-a reprezentat...M-am simtit cu adevarat gol :(

Salutare, am revenit si eu de la liceu.... E de mult serverul off 8-| ? S-a dus naiba si serverul asta...pacat de el....asta e....

Cand nu are cine sa se ocupe asta se intampla.

Bafta multa, ne auzim in game cand revine!

Buna seara agenti !

Am decis sa parasesc acest departament frumos pentru ca as vrea sa merg in S.I .

Multa bafta in continuare tuturor si bafta la /arrest si la Rank Up !

Prin aceasta cale as vrea sa le multumesc lui [F4L]Klaudiu & R.Rambo pentru sufletul pe care il depun in acest departament !

O primavara frumoasa !

Salut agenti.

Am avut niste probleme cu calculatorul si desigur cu placa video... Am fost sa-mi cumpar alta inclusiv am reinstalat windows-ul acum instalez si eu toate cele si intru cam intr-o jumatate de ora maxim... Insa pozele mele pentru raport s-au dus dracu` ..

Vorbim mai tarziu..

Bafta Razvane... succese in ceea ce vei face. Naspa de tine Lolli... l-as ca esti baiat mare si le faci la loc :)).

Cat de trist pot fi in seara de vineri, cand ma uit la romanii n-au talent... imposibil sa nu ma faca extrem de fericit :).

Buna searaaaaaaaaaaaaaaaaaa

casa moara fetili.

Ce-i atata spam aici. doar ce faceti, ce nu faceti...

Dezvoltati si voi un subiect.

Eu stau in seara asta mai tarziu, cel putin asa cred. daca e vreun mdy, sau vreun Rambo pe aci...

Propun sa vorbim despre fete. cineva zicea ca toate femeile sunt c***e :)).

Voi ce parere aveti?

Buna searaaaaaaaaaaaaaaaaaa

casa moara fetili.

Ce-i atata spam aici. doar ce faceti, ce nu faceti...

Dezvoltati si voi un subiect.

Eu stau in seara asta mai tarziu, cel putin asa cred. daca e vreun mdy, sau vreun Rambo pe aci...

Propun sa vorbim despre fete. cineva zicea ca toate femeile sunt c***e :)).

Voi ce parere aveti?

Sunt sunt. Primul sunt este pentru prezenta, al 2-lea e pentru afirmatia despre femei! Curv3 si arogante si proaste pe deasupra. Daca le-ar duce putin mintea...:-<...ar conduce planeta, dar na, sentimentele si ambitiile proaste....

*M-am plictisit de scoala si de fraierii astia :)))...vreau caterinca mea din Romania :(...am jucat biza americana si le-am rupt cefele tuturor=))))

Sunt sunt. Primul sunt este pentru prezenta, al 2-lea e pentru afirmatia despre femei! Curv3 si arogante si proaste pe deasupra. Daca le-ar duce putin mintea... :-<...ar conduce planeta, dar na, sentimentele si ambitiile proaste....

*M-am plictisit de scoala si de fraierii astia :)))...vreau caterinca mea din Romania :(...am jucat biza americana si le-am rupt cefele tuturor=))))

Nu le consider pe toate proaste. dar unele chiar ma enerveaza si imi pare rau ca le-am cunoscut. ma gandesc totusi si la vorba aia.

In spatele unui barbat puternic, sta o femeie puternica. ma gandesc, ce sta in spatele unei femei puternice? :))

Eu ma bag la un film, vorbim mai incolo agenti!

Spor la suspecti sau noapte buna celor care sunt mai obositi! :)

Salut all, I'm new here :). Passed the test with 2/3 :))

Good night all :* Love you all. I won't be so active tomorrow as I am working, but I will come back later ;). Bye bye ;)