Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Dragi colegi si colege,va doresc o cariera cat mai frumoasa in F.B.I :)>-

Imi pare rau ca nu am putut rezista mai mult in aceasta factiune.Dar s-a preucupat altcinva sa-mi gaseasca motivul de a fi demis Byfy/blade multumesc pentru sansa.

Baieti aveti mare grija de voi,si tineti minte un proverb ! "Fereste-ma doamne de prieteni,ca de dusmani ma feresc eu" ! Asta este si in cazul meu ..aveti mare grija la asa zisul prietenash D3nver, e un fel de doua feluri,daca el ca fost coleg si vecin mi-a facut asa ceva. Oricum,toata lumea in ziua de azi trage doar pt el,chiar daca eu i-am spus ce este samp-ul,si l-am invatat cu ce se mananaca asa ceva da nu-i problema d3nver,e un joc ! crede-ma ca nu am nici o problema ca ies ...eu in realitate is tot ala ..dar sti si tu dumnezau e deasupra si nu doarme niciodata,mai ales acum ca este post

Si sper d3nver,sa ti fi culcat fericit ca ai realizat asa ceva :D ce-i care-mi sunt prieteni cu adevarat stiu cine-s eu ..si stiu si ei ca ai urmarit de la inceput sa ma scoti.Prieteni ca tine gasesc la tot coltul ..greu gasesti prietenul adevarat

Aveti grija de voi,si sa fiti iubiti Aragorn(aragaz pe apa) Cipigroza,Inferno, si restu cu care m-am inteles

Klaudiu,ai un mare respect din partea mea, multi au fost,putini au ramas ca tine si ca Ciupanezu

Ne auzim d3nver :-b-( daca tot n-am apucat sa ne intalnim cat am fost in fbi sa vorbim .ne intalnim de acum. CEAU :*

Edited by Dreamcool

Dragi colegi si colege,va doresc o cariera cat mai frumoasa in F.B.I :)>-

Imi pare rau ca nu am putut rezista mai mult in aceasta factiune.Dar s-a preucupat altcinva sa-mi gaseasca motivul de a fi demis Byfy/blade multumesc pentru sansa.

Baieti aveti mare grija de voi,si tineti minte un proverb ! "Fereste-ma doamne de prieteni,ca de dusmani ma feresc eu" ! Asta este si in cazul meu ..aveti mare grija la asa zisul prietenash D3nver, e un fel de doua feluri,daca el ca fost coleg si vecin mi-a facut asa ceva. Oricum,toata lumea in ziua de azi trage doar pt el,chiar daca eu i-am spus ce este samp-ul,si l-am invatat cu ce se mananaca asa ceva da nu-i problema d3nver,e un joc ! crede-ma ca nu am nici o problema ca ies ...eu in realitate is tot ala ..dar sti si tu dumnezau e deasupra si nu doarme niciodata,mai ales acum ca este post

Si sper d3nver,sa ti fi culcat fericit ca ai realizat asa ceva :D ce-i care-mi sunt prieteni cu adevarat stiu cine-s eu ..si stiu si ei ca ai urmarit de la inceput sa ma scoti.Prieteni ca tine gasesc la tot coltul ..greu gasesti prietenul adevarat

Aveti grija de voi,si sa fiti iubiti !

Ne auzim d3nver :-b-( daca tot n-am apucat sa ne intalnim cat am fost in fbi sa vorbim .ne intalnim de acum. CEAU :*

In primul rand speram sa nu avem astfel de conflicte ... ar trebui sa fim uniti, dupa ce ca cei din PD ne analizeaza fiecare greseala .. ar trebui sa fim uniti nu sa ne dusmanim intre noi.

Sper sa nu mai fi existe evenimente de genul asta ... suntem toti la fel ... gresim / avem nevoie de ajutor .... ar trebui sa ne sprijinim ....

In primul rand speram sa nu avem astfel de conflicte ... ar trebui sa fim uniti, dupa ce ca cei din PD ne analizeaza fiecare greseala .. ar trebui sa fim uniti nu sa ne dusmanim intre noi.

Sper sa nu mai fi existe evenimente de genul asta ... suntem toti la fel ... gresim / avem nevoie de ajutor .... ar trebui sa ne sprijinim ....

Bine spus ..dar de unde,daca ma urmarit de la inceput sa gresesc cu ceva :D si am gresit,ca l-am amenintat :)

da pana atunci am gresit,dupa spusele lui ca am scris cop atk si nu cop attack,greseala de fw chiar de uninvite dupa el ..

Bine spus ..dar de unde,daca ma urmarit de la inceput sa gresesc cu ceva :D si am gresit,ca l-am amenintat :)

da pana atunci am gresit,dupa spusele lui ca am scris cop atk si nu cop attack,greseala de fw chiar de uninvite dupa el ..

cred ca e o prostie sa pleci asa doar pentru ca ai facut o greseala gramaticala ... nu este un motiv , nici daca te deranjeaza cineva in factiune nu trb sa te comporti asa , gata , demisia .. vb cu byfydo sau blade si poate se rezolva .. fi si linistit , faci si tu o trb buna in fbi , nu lua decizii asa rpd. :*

cred ca e o prostie sa pleci asa doar pentru ca ai facut o greseala gramaticala ... nu este un motiv , nici daca te deranjeaza cineva in factiune nu trb sa te comporti asa , gata , demisia .. vb cu byfydo sau blade si poate se rezolva .. fi si linistit , faci si tu o trb buna in fbi , nu lua decizii asa rpd. :*

Da nu imi dau demisia...voi fi demis,dupa spusele lui blade,pt ca l-am amenintat pe d3nver,nu plecam din aceasta factiunea prea curand ..asta este :) Si dupa spusele lui d3nver,da ...are o vechime de 2 sapt mai mult ca mine fib..si da ...stie tot regulamentul la perfectie ..da ..imi vorbea de parca era lider/sublider rank superior mie,el este la primul departament,iar eu am fost de 6 ori in National Guard,dar nah.trebuie sa recunoastem ..e numai bun de sublider,chiar de lider,de ce nu ? ....astia-s prietenii,dupa ce ii inveti samp si ii ajuti ...la urma te freaca pe la spate,si iti da si un sut in fund ..:

Asta-i el,nu-l poate schimba nimeni.

Buna Dimineata!

Dreamcool dupa "spusele mele" cum zici tu eu nu am vrut sa fi demis sau fw sau alte chestii de genul asta,ti-am explicat dar tu te-ai enervat prea repede si vezi si tu acum la ce s-a ajuns.

Ti-am zis frumos ca ai gresit ,e decizia lui [F4L]Blade nu a mea ca sa fi demis,asa ca te rog nu ma mai acuza aiurea.

Iti urez bafta in continuare!

Hai noroc la baietii :)):)) Am luat ban pt autoclicker (unii cred ca stiu) :)) Ne auzim duminica.

Voi posta in curand o melodie care-am tras`o aseara in 2-3 ore :))

V-am pupat :*

// bafta pt cei care au plecat ... aveti grija de voi ...

Edited by C i P i

Hai noroc la baietii :)):)) Am luat ban pt autoclicker (unii cred ca stiu) :)) Ne auzim duminica.

Voi posta in curand o melodie care-am tras`o aseara in 2-3 ore :))

V-am pupat :*

// bafta pt cei care au plecat ... aveti grija de voi ...

Cat ti-a mers faza?

@ Ti-as da + pentru semnatura.

Cat ti-a mers faza?

@ Ti-as da + pentru semnatura.

Da nu că nu am avut program. Făceam curățenie în casă, și voiam să-mi aprind focu, și laptopu l-am lăsat pe hol, pe wireless :)) și mai apăsam din când în când tastele de mișcare și bind`ul de heal ca să nu iau kick .. asta e, oricum nu are rost să fac cerere unban, că nici nu-mi pasă de samp week-end`ul ăsta. De acu să-mi fie învățătură de minte..când am treabă ceva, îl las pe sleep.

O sa ajungi duminica la sedinta...la sfarsitu sedintei. :)

Nu mai vin..că oricum sunt plecat din localitate și n-am chef de samp :))

Edited by C i P i

Da nu că nu am avut program. Făceam curățenie în casă, și voiam să-mi aprind focu, și laptopu l-am lăsat pe hol, pe wireless :)) și mai apăsam din când în când tastele de mișcare și bind`ul de heal ca să nu iau kick .. asta e, oricum nu are rost să fac cerere unban, că nici nu-mi pasă de samp week-end`ul ăsta. De acu să-mi fie învățătură de minte..când am treabă ceva, îl las pe sleep.

O sa ajungi duminica la sedinta...la sfarsitu sedintei. :)

Intr-o zi cu soare ma plimbam pe Google, si la o cotitura am dat de asta:

SlKZX.jpg

Asa ca fiti precauti si masturbati-va cu prudenta!!

Edited by Klaudiu

Ia ascultați asta mă, și spuneți-mi dacă nu`i cel mai bun imn al țării. Special pentru mâine, 1 decembrie :))

# o să mai postez mâine alta, după ce mai umblăm la finișaje, și după ce-o urcăm pe youtube :D

Sper să placă publicului :))

thaaaaank youuu br=

La multi ani Andreea :* pentru ieri! Nu am apucat sa iti zic in game.

Ia ascultați asta mă, și spuneți-mi dacă nu`i cel mai bun imn al țării. Special pentru mâine, 1 decembrie :))

# o să mai postez mâine alta, după ce mai umblăm la finișaje, și după ce-o urcăm pe youtube :D

Sper să placă publicului :))

Cipi dar care e vocea ta?

Pentru cei care inca nu si-au pus raportu, daca vreti sa uploadati pe imgur faceti-va cont si garantez ca e mult mai usor ca pe photobucket, uploadeaza mult mai usor si nu va mai da eroare. Asta cu eroarea cred ca e bagata de ei sa mai blocheze utilizatorii care nu au cont si flodeaza sit-ul.

La multi ani Romania !!!

Pentru mine nu e 1.Decembrie daca nu vad MIG-uri si/sau tancuri

;)) IIIIIIIII

Le ador

:X , mi se face pielea de gaina cand aud zgomotu ala si le vad, cat curaj au oamenii aia (am vazut partea aceasta live =)) adica am fost acolo, dar nu am filmat eu) Din vara anului 2011.

Edited by Aragorn