Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Succes gameRO.

Sigul meu este invers proportional cu greutatea persoanei la care ma refer.

Welcome Mastertrap si tuturor celor noi.

Noapte Buna!

Ceva imi spune ca o parte din acest post imi e adresata mie :)), noapte buna ghiocel!

Multumesc Robotiquis. Imi pare rau ca am gresit, si apreciez ca imi acorzi inca o sansa lunea viitoare. Esti un lider minunat. Bafta baieti si tie! Am plecat si eu la somn. Noapte buna! :*:-H

Salut again all. Robo te superi daca mai postez si eu aici din cand in cand? sa mai vorbesc si eu cu voi pana reintru? :( mi.e oarecum dor de colegi si de tine :X ms pt intelegere. am plecat la antrenament. vb diseara.

da bebell, revin. Vineri o sa pot face cererea din nou. Intre timp scap si de FPunish, care deja s.a redus cu vreo 15 ore :D sunt mandru :)

Si ce mai fac baietii? cum e la sectie in seara asta? Re andrey. :)

M.am intors baieti :)) am fost afara :)) mi.e dor de voooi :((:)) ce mrf e civil =)) stau numai pe sleep =)) sa scap de FP :-" robo , da.mi te rog un PM cu id.ul tau de mess/skype, vreau sa vorbesc ceva cu tine intre 4 ochi (sau intre 2 tastaturi =)) ) ms. mai vb baieti :P

Salut.Am ajuns si eu de la scoala.

gameRO incearca sa reduci din posturile facute aici.Daca vei redeveni membru al FBi, vei posta aici, insa pana atunci incearca sa te mai abtii, chiar daca mai postezi din cand in cand.

Bafta la teza Andreysnk!

Am vazut in pozele din postul lui Mr.DarkSeecher 3 agenti FBI in acelasi timp la jail, cu toate ca acolo erau un NG si un PD :|.Nu mai faceti asta fiindca se sanctioneaza.