Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna ziua!

TIC
:X
Mai am inca 3 ore si inca 30 puncte pentru raport
:((
(

Eu eram obisnuit cu spam-ul din NR de la discutii, aici, pustiu... Nici 5-6 posturi pe zi, in NR erau si 10 pagini...

Buna ziua!

TIC
:X
Mai am inca 3 ore si inca 30 puncte pentru raport
:((
(

Eu eram obisnuit cu spam-ul din NR de la discutii, aici, pustiu... Nici 5-6 posturi pe zi, in NR erau si 10 pagini...

10 pagini, si doar: Salu, salut, pa, bafta, am revenit, pa, ma duc la masa, pofta, am revenit, ma duc in game, welcome back, mersi...

Back de la liceu, am mancat, ma duc vreo 2 ore pe afara si dupa revin in game. Aveti grija la posturi...

Multa bafta in continuare FBI! Sa o tineti tot asa si nimic sa nu va impiedice sa fiti cei mai buni. ByFyDo ai facut si faci o treaba excelenta si sper sa o tii tot asa. Va pupa, Tomas! :*

Bafta Tomas! Spor mai departe!

Neata! Ce faceti? :D

Neatza si tie la ora 13:30....

Nu uitiati sa va postati raportele de activitate pana la ora 22:00.

Va sfatuiesc sa nu asteptati pana dupa 20:00... forumul are tendinta sa pice sambata seara :) (nu e nici o coincidenta) + ca seara se misca foarte greu site-urile de image-sharing.

Lipsa asta de spam ma indispune, sa curga post-urile...

Am postat si eu raportul, 82p :X sper sa fie bune macar 80... daca nu, primu FW :(((.

M-au innebunit warr-urile astea intre factiunile pasnice, se umple /wanted-ul, si cand da cineva rob sau ceva, nu ii mai gasesti... Macar, dupa war, sa nu mai aiba nici unu drept de predare, i-am termina mai repede...