Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Mda. Am o rugaminte la toti membrii FBI : dati.mi va rog mult add pe mess: alexker95 e id.ul meu. Vreau sa va am pe toti. Asta te include si pe tine, Robo, spuneai ca mi.ai dat add, dar n.am primit cererea :-??:| Deci va rog pe toti :D Pana diseara sa ma bagati :D Multumesc colegi >:D<<'> P.S: Hai cu serveru ala odata! :-W Pierdem 2 payday-uri, daca nu 3 :| Nu banii ma intereseaza, ci RPts. Edited by gameRO

mamam ce greva aici :)) aveti rabdare , in timpul asta uitativa si voi la un film , iesiti la plimbare . :)) nu neaparat a picat din cauza vremii , poate are vreo problema tehnica , sigur bobo va avea grija sa o rezolve cat mai repede :P ca nu la inchis de placere , la inchis din cauza unor defectiuni ....in rest ce faceti??? eu nu prea o sa stau pe acasa astaZI :X::X:X:

Cateva reguli noi de postare, reguli pe care eu le consider de bun simt:

-Nu mai faceti double-posting!

-Nu mai folositi asa de multe prescurtari de tip Y!M.

-Scrieti cuvintele intregi si nu de tipul : "dak" , "k" .

-Scrieti cu "i" si "c", nu cu "y" si "k", acolo unde nu e cazul.De asemenea NU folositi $=S, 4=A, 7=T, 3=E.

-De asemenea nu vreau sa vad posturi de tipul: "spam", "cf?", "bn", "ms".Scrieti cel putin doua cuvinte intr-un post!

Aceste reguli sunt aplicabile si in joc !

Pe scurt: NU fiti cocalari!

corect robo.. game vezi ca o sa se supere robo pentru doublu post :(

si eu mai stau umpik si plec prin oraS :P:D