Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Iarasi Server Doooooown...:(

Nu se mai "repara" odata ?!

Plictiseala mare...

Va dati seama cand o veni vacanta aia maaaare...peste 2 saptamani...atunci o sa fie mai rau...:))

Eu cred ca am intrat in vacanta deja :))...greva...daca se schimba ceva ma duc la scoala, daca nu, am noroc.

ce noroc au unii :-W eu mai am 2 sapt X(

iar server down,omfg

Eu la mate am 3 3 3 4 7 si 5 in teza si trec ptr ca pe primu am avut 6 Si acuma neo cerut ultimele 10 teme eu miam facut 4 teme tot anu scolar .... daca nu i le dam ne da 2 X( X( De unde sa i le dau? nu mai merg la mate toata sapt

Asa si eu sunt a8a, da mediile ...sunt in pom :)) adica toate's bune, dar nu's incheiate :-L firar' ei de profi lenesi :)) cu greva lor cu tot :)) Nici eu nu cred ca ma duc saptamana asta la scoala. Am 38 de absente da ma doare undeva :))

Asa si eu sunt a8a, da mediile ...sunt in pom :)) adica toate's bune, dar nu's incheiate :-L firar' ei de profi lenesi :)) cu greva lor cu tot :)) Nici eu nu cred ca ma duc saptamana asta la scoala. Am 38 de absente da ma doare undeva :))

Noua la religie nu ni le-a incheiat. Avem prof tanar(cel mai de treaba din toti profii) si zice ca face greva.. Zicea ca a fost si la meetingu lu peste prajit :>

Mai am bilingvu' da si ala e degeaba ca nu merg la profil de engleza.. Il dau doar asa sa fie.

Si eu la fel cu bilingvu. Nu cred ca'l mai dau totusi, e boring si n.are rost :-J Eu ma duc la economic deci.. :-J:X

Si eu am luat note buna la examene :X Ce medie ai Andres? :D>:)

Media de admitere e 9.90 si la examene am luat la romana 10 si la mate 9.90 :)) Tu?

Holy SHIT! :)) Eu am luat 9.10 romana si 9.75 mate. Am media de admitere 9.25 cam asa :)) GG frate! :))

ce tocilari :)) doamne..eu vineri am banchetul :X...si am note cam la toate materiile...mai treb sa ne inchida mediile...si gta >:)...la purtare o sa am iar putin :-J....abia astept sa termin a 8-a///dar o sa`mi fie dor..:(

Daca postam aici de mai multe ori, nu inseamna ca suntem spammeri. O doamne 8-|

Revenind, si mie imi pare rau ca plec de langa colegi, m.am inteles bine cu ei :(:-< Last party :(

Edited by gameRO

ale cn esti ? :-? ca nu asociez numele de pe forum cu cel din jos...si nu suntem spameri...

Revenind....eu mereu am avut o clasa de tocilari , prostii scolii eram mereu...(eu ii instigam mereu la rau , sa facem si noi ca ceilalti , dar nu vroiau).insa cu bune si cu rele o sa imi fie ft dor de ei...chiar dak nu prea am avut noi petreceri cu clasa...asta o sa fie probabil cea mai frumoasa..(nasol ca noi facem banchetul cu toate clasele de a 8-a)

# Va duceti la banchet cu vreo fata ? :>

La noi nu se merge la banchet fara fata. 21.gif

thenutz..tu cine esti?21.gif

Colegii mei au fost absolut geniali... Anu asta scolar cred ca am avut vreo 10 petreceri bestiale .. D-alea la care a doua zi nu mai stateai in picioare 21.gif

Edited by AndresPaquito