Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare!

Acum am venit si eu acasa, am fost la liceu si apoi la pariuri sa pariez impotriva Barcelonei >:):))

Vorbim in joc in cateva minute.

Va salut de la ora de TIC :)). Se pare ca s-a mai incalzit afara, a dat Domnu :X. Ne auzim diseara la 18:30 in game, o zi faina in continuare.

Seara buna. Vad ca nu e o atmosfera asa placuta aici, s-a lasat cu plangeri. Ce pot sa zic, oricum nu cred ca il va sanctiona pentru asta pe Fydo. Si sa nu uit, mult noroc Vinnie, te asteptam sa revi!

Eu am fost putin cam ocupat zilele astea, in special cu scoala, cat si cu tutorialele. Mi-am luat si eu PS si am stat putin pe teorie sa vad cu ce se mananca, dar de maine sper sa ma reapuc de activitate.

Va doresc o seara buna agenti!

Multumesc tuturor pentru urari, as vrea sa inchei aici cu o ultima postare. Am stat aproape o luna in F.B.I. si pot sa zic ca m-am simtit in mare, foarte bine. Mi-am facut multi prieteni aici in care consider ca voi putea avea incredere pe viitor , dar din pacate si cativa ,,dusmani'' . Consider ca am fost neindreptatit si tocmai din aceasta cauza ( dar si la insistentele lui Byfydo ) am facut plangerea ( o puteteti viziona la Compaints ) . Sper ca nimeni sa nu ma judece pentru asta , imi pare rau , dar nu am avut incotro . Va doresc cat mai multa bafta cu rapoartele dar si in viata. Ma bucur ca am avut de-a face cu oameni capabili si de treaba, sper sa tinem legatura.

Va salut !

Bafta in continuare "Gaby" :)).

Multumesc tuturor pentru urari, as vrea sa inchei aici cu o ultima postare. Am stat aproape o luna in F.B.I. si pot sa zic ca m-am simtit in mare, foarte bine. Mi-am facut multi prieteni aici in care consider ca voi putea avea incredere pe viitor , dar din pacate si cativa ,,dusmani'' . Consider ca am fost neindreptatit si tocmai din aceasta cauza ( dar si la insistentele lui Byfydo ) am facut plangerea ( o puteteti viziona la Compaints ) . Sper ca nimeni sa nu ma judece pentru asta , imi pare rau , dar nu am avut incotro . Va doresc cat mai multa bafta cu rapoartele dar si in viata. Ma bucur ca am avut de-a face cu oameni capabili si de treaba, sper sa tinem legatura.

Va salut !

Buna dimineata !

La multi ani Rubby !

Mersi mersi :)). :*

# Neata, neata agenti. Ce zi voi avea azi... du-te, ia-le bomboane, baga sucuri in ei, du-te mai adu... :)) Mai stau putin si dupa ma duc la liceu, ne auzim diseara :*