Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

thenutz - empty_mdy :> ... :)) , cum noi intotdeauna am mers pe premiza (de fapt baietii de la mn din cls) ca dak vb sau stai cu o fata din clasa esti prost...nu prea am avut contact cu fetele....eu am fost singurul care a facut exceptie de la regula...si am o prietena in clasa cu care de altfel ma inteleg ft bn (ea sis` eu bro) , si in ciuda mistourilor lor nu i`am bagat in seama...

Problema e alta...ca ma duc la banchet cu alta fata din cls :)) , si nush ce sa fac...sa o iau de aksa...dar cu cn...cu mama e aiurea..cu tata e aiurea...mai ramane sor`mea...:)) , dar sor`mea are o masina mai mica dekt o bicicleta (chevrolet spark) si singura varianta mai ramane ori prietenul lu` sor`mea(care are pisicuta tunata :X ) ori sa`i dea mama masina lu` sor`mea .//// :))...stiu e greu cu mn...obinuiti`va :))

Aaa..

Game, te uiti la House? ;x .. Ai idee cand incepe sezonu' 7?

PS: Mi s-au terminat toate serialele. LOST,primul sezon din FF,al saselea din House... :(( Mai am numa o rezerva de 5 sezoane din friends :))

@Empty

ciudati colegi. La noi e bataie pe fete.

Eu nu o iau de acasa.. Ne intalnim toti la "the crime scene" :)). Cred.. Eventual plecam toti de la scoala dar chiar nu cred.

Edited by AndresPaquito

Thenutz eu sunt AleXXandru

P.S:Andres?Am inteles ideea:))

Vroiam doar sa zic ca suntem printre factiunile cu cele mai multe posturi la sectiunea ''Discutii''.....

Nu uitati sa aduceti niste poze de la banchet:))Sa va vad si eu...Nu ca as vrea sa va vad pe voi,dar m-ar interesa mai mult partenera:>

Empty?Voi sunteti clasa de tocilari,in clasa mea sunt cele mai frumoase fete din scoala:X

Edited by ale

ale...cand am intrai in fbi ma si gandeam ca sunteti ft inactivi pe forum deoarece aveti doar 205 pagini la discutii...in comparatie cu corleone - 350 , hitman - 400 si altele...asa ca nu suntem deloc cu multe replies...in fn nu asta este important :) , eu o sa aduc niste poze de la banchet :X...nu am o partenera grozava la cum arata insa este ok ca fata , e de trb tot !!

Daca stai sa o iei asa , traditia este sa iei fata de acasa :))...ma rog acum nu mai se pune pret pe romantism :))...daca ai gagica , si eventual poti sa o si ... esti smeker :))

Edited by thenutz959

Thenutz eu sunt AleXXandru

P.S:Andres?Am inteles ideea:))

Vroiam doar sa zic ca suntem printre factiunile cu cele mai multe posturi la sectiunea ''Discutii''.....

Nu uitati sa aduceti niste poze de la banchet:))Sa va vad si eu...Nu ca as vrea sa va vad pe voi,dar m-ar interesa mai mult partenera:>

Empty?Voi sunteti clasa de tocilari,in clasa mea sunt cele mai frumoase fete din scoala:X

Si la mine :)>- $-)

A mea e asa si asa. Astia de la mine din clasa s-au apucat sa invite in noiembrie. Si .. mda :)) Dar oricum,am avut din ce alege.

Edited by AndresPaquito

da..cat de cat este clasa de tocilari...baieti care sunt pusi pe mistorui de oricine toti...dar macar daca ar fi si ei smecheri...la bataie sau altele...dar ei sunt smekeri...doar asa aiurea...in fine...sunt si la noi cateva fete frumoase pe care eu sincer pana acum nu le vazusem tocmai din cauza faptului ca invatau ft bine...

Da da, sunt mare fan Dr.House. Sezonul 7 o sa inceapa in curand, am auzit ca mai au cateva ep de filmat. Oricum rabdare :) Merita asteptarea. Eu din LOST nu prea am inteles mare lucru, dar ultimul sezon a explicat tot =))

Si eu in clasa am o fata foarte foarte frumoasa care invatat si extrem de bine..Ma rog,norocu' vostru ca aveti banchet,in Italia nu sa auzit de asa ceva...Oricum noi stam mai putin la scoala ca voi..In orice clasa esti programu' e asta:08:00-13:00

la mn cea mai dragutza are media de intrare de vreo 9.70 - intamplarea face ca ea sa fie cea mai buna prietena a mea ( sis) , si pt asta se ofttica toata clasa...sunt singurul baiat pe care`l agreeaza >:) - iar cea mai de trb...hm...sunt mai multe nu e una singura...si invata bine...toate

Ale am auzit ca cica si la noi vor sa le scoata. Cel mai bun liceu din oras nu tine balul bobocilor :))[tocilari].

Si voi aveti cu o ora in minus. Misto.

Apropo,iubesc italiana(in principal din cauza Assassin's Creed 2 :X).

Dati-mi si mie niste IDuri de mess ca nu va am aproape pe niciunu in lista..

Edited by AndresPaquito

Eu numa urate am in clasa. Nici una nu.i dragutza, poate doar una, cu care ma inteleg eu foarte bine :)) In rest numa panarame la fatza, dar la corp numa bune :))

Si eu adoor Assassin's Creed 2 :X si replicile din el :)) quote: "Stronzo" :))

Andres, add me: alexker95 e id.u de Y!M si nvidiagts250 daca ai skype ;)

Edited by gameRO

Eu numa urate am in clasa. Nici una nu.i dragutza, poate doar una, cu care ma inteleg eu foarte bine :)) In rest numa panarame la fatza, dar la corp numa bune :))

Eu am doua bunaciuni in clasa de sunt mai bune ca trei sferturi din alea de a 12a :)) [cel putin]

Edited by AndresPaquito

Ma io ma mai uit si la Anatomia lui Grey...mi se pare mai tare decat Dr.House...si incepe la toamna...:( tot pe Tvr1...

eu nu urmaresc serialele astea...singurele la care ma uit sunt cele de pe protv...de obicei CSI : NY (imi place cel mai mult) , CSI : Miami , The Mentalist (In mintea criminalului) si 2 Barbati si jumatate , sunt singurele seriale pe care le urmaresc !

Si eu la fel cu bilingvu. Nu cred ca'l mai dau totusi, e boring si n.are rost :-J Eu ma duc la economic deci.. :-J:X

Si eu am luat note buna la examene :X Ce medie ai Andres? :D>:)

Cu toate ca la bilingv faci 6 ore de engleza pe saptamana, eu zic ca e bine...chiar ai ce invata, mai ales cu un prof care stie.

Nici la liceu nu e altceva.In schimb acolo poti gasi si fructe.